Melo66400 Magnorm suda eritmeli magnezyum kullaniyorum gunde 1 defa tok karnina 34 haftalik hamileyim ama ishal yapiyor böyle olanlar varmi kullanmaya devam ettinzmi arkadaslar
Sghslove Melo66400 değiştir doktoruna söyleyip tablet magnezyumlardan kullan ben magnimore kullanıyorum hiç ishal gibi bir etkisi olmadı
Rukiye2709 Melo66400 canım benim doktorum 35.haftada magnezyumu kesti. Sancı giderici etkisi varmış. Şuan sadece kan ilacı ve balık hapı içiyorum her şeyi kesti
Sghslove Melo66400 sormadan kafana göre bırakma bence ara sor canım daha çok olsa da numarası yok mu doktorunun?
Sghslove Melo66400 anladım canım o zaman devam et ya da kadın Doğum acil varsa oraya gidip oradaki doktora danış
ZAsk Melo66400 Ben akşam saat 9 gibi içiyorum. Sanırım sizin bünyenizle alakalı. Doktorunuza söylerseniz değiştirir.
Melo66400 Yemekden bir iki saat sonra iciyordum o ara bole acikir gibi oluym galiba ondan oluyo bide yemekden hemen sonra icmeyi deneyeyim
Hzlhakko Melo66400 evet banada yapıyor ama kasılma önlediği icin doktorum kullan günde tuvalete 2-3 kere cıkıyorsan sorun yok dedi
Hzlhakko Melo66400 yemekten sonra içme öğlen aç karnına iç hiç bir şey yapmıyor kasılma olmasın o daha önemli çünkü bende 35 haftadayım doğuma yakın bıraktırır diye düşünüyorum