kelebek12345 haklısın şu an içindeki isyanı üzüntüyü tahmin edebiliyorum. Ama inan ki içini rahatlatıp aklını başka şeylerle meşgul edip bu konudan bir süre uzaklaştırmak sana çok iyi gelecek. Şu anda aklında hep niye olmuyor, olması gerekiyordu ben nerde hata yaptım düşünceleri dolaşıyor olabilir ama hayat sana biraz ısrar etme bir süre hayatını başka şekilde yönlendir diye mesaj veriyor böyle durumlarda. Etrafımda o kadar çok bunu yaşayan ve ne zaman kendini bir geri çekip dinlenmeye aldığında bebeklerine kavuşan insan var ki anlatamam sana.. en güzel örneklerden bir komşumuz : ilk 5 yıl deniyorlar ama olmuyor, sonra gezip tozup ruhunu dinlendiriyor bir sene boyunca, yeniden doğmuş gibi tazeleniyor hayatın diğer güzellikleriyle, ardından ilk denemelerinde birinci çocuğu oluyor. Sonra aradan 4 sene geçiyor tekrardan karar veriyorlar yine ilk denemeleri 2.si oluyor. Artık başka çocuk istemiyorlar ve aklına gelebilecek her türlü korunmayı yaparken 3. Çocuğu oluyor.. yani kesinlikle şuna düşünceye inan : ne kadar ısrarla bir şeyi istersen hayat sana o anda onu vermeyebiliyor.. biraz aklını o düşünceden mahrum et.. dünyanın sonunun olmadığını, dünyada başka başka güzelliklerin de olduğunu, şükretmen gereken güzellikleri düşün.. inan her şey yoluna girecek.. sadece inanmaktan vazgeçme 🙏🏼