Minikmucizem_ Serrax ilk gebeligimde benimde oyle.oldu doktor emin olmak icin gonderiyo radyolojiye ben ne yazik ki radyolojide de duyamamistim insallah sen guzel haberler alirisn
[silindi] salı günü ben lekelenme yüzünden gitmiştik doktor bebek var kalp atışı duyulmuyo dedi 7 haftalıgız kesen 8 haftalık cok buyumuş dedi baya korkuttu beni çarsamba bol bol su iç idrara sıkışık gel dedi beni baya korkkuttu salı günü nasıl uyudugumu bilmiyorum çok şükür dün duyduk ama hiç korkma sen geç duyulabilir 🙏
merininyavrusu Arkadaşların dedigi gibi hatta benim doktorum 10. Haftada bile erken dedi. İnşallah kalp atışlarını görür, sag salim de kucağına alırsın
Serrax Radyoloji de göremedi kalp atışlarını malesef😞 doktorum kürtaj olman lazım dedi,ben 1 hafta beklesem olur mu dedim tamam ama canlanmaz artık boşuna beklemiş olacaksın dedi. Hiç umudum yok ama yine de beklicem 1 hafta
Blgzr_58 Serrax canım rabbimin bir bildiği var demek ki elden bişey gelmiyor sakin ol üzme kendini en kısa zamanda hamile kalırsın yine inşallah 🙏🙏
Deletedmom124 Serrax yapma canım ya rabbim satırlık versin kısmeti yokmuş dünyada üzme kendini lütfen rabbim can sağlığı versin 😞
krktasnihal90 Serrax çok geçmiş olsun aynı olay salı günü başıma geldi kalp atışı ve bebek görünmedi gelişmemiş sat a göre 11 haftalık ama 8 haftada kalmıs maalesef dün kürtajla sonuçlandı 😔
Deletedmom124 krktasnihal90 rabbim hayırlısını versin en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde gebelik yaşarsınız sizde inşalalh
Serrax Sağolun kızlar,insan ümit etmeden duramıyor ama yine de en kötüsüne kendimi hazırladım. Yapacak bişey yok hayırlısı
Serrax Feyzaaa1 800 liraya olmuştum. Vay be üstünden 9 ay geçmiş. Zaman su gibi. Üstünden bir de kimyasal geçirdim hala gebe kalmaya çalışıyorum 😔