Denden1 Merhaba.Alanya’da yaşayan tatlış hamişler burada mııı.Birbirimize doktor tavsiyeleri verip hatta imkan olursa Buluşup spor aktiviteleri,happymomapp annişlik arkadaşlığı yapmaya ne dersiniz 😊🎈
Saresidra Guldi şu an başkent hastanesi Nilüfer hanımda takibini yapıyorum ama başkent hastanesinde doğum yapmak istemiyorum anadolu hastanesine geçmeyi düşünüyorum ama kabul ederim doktorlar bilmiyorum
Guliguli Saresidra yok alanyada dogdum buyudum baska sehire gelin gittim 1 aydir alanyada ailemin yanindayim gelip gidiyorum ☺️
Saresidra Guliguli burdami doğum yapacaksınız bende esim memur olduğu icin buraya gelmek zorunda kaldık
Guliguli Saresidra nilifer hanimi duydum iyi bir doktor diye bn anadoluda tevfik beye gidiyorum ayrica mehmet beyde cok iyi
Saresidra Guliguli evet çok iyi bir doktor ama hastanenin sistemini sevmiyorum gece doğum yaparsam nöbetçi doktor doğum yaptırıyor istediğim zaman doktoruma ulaşamıyorum
Saresidra Anadolu hastanesi oyle deil ama istediğin saatte doktorla gorusebiliyorsyn ana özel numaralarını bile veriyorlar
Guldi Saresidra Aynen, ben gerci aysegül hanimdayim. Ama özel numarasini veriyor, ister gece ister hafta sonu olsun dogumu o yaptiriyor.