Kumru_ Sblfrt Hayır 🙈Yani üç aşağı beş yukarı bu tarihi verdi Dr 😃Allah bilir tabi günü gününe olmaya da bilir
Hlal Benim.yogun enfeksiyonm.vardi hatta doktor suyla gececek türden değil böbreklere vuruyodu ağrısı, ama geçen gün tahlilleri..temz çıktı cok şükür,yaban mersini fayda etti die dusunuyorm
Hlal Enfeksiyon doktoru verdiği o tozlar hiç ise yaramamisdi,iğne olamn gerek demişdi oda bebeğe zarar veriyo die olmadm ,iyiki olmamism tertemz şuan bende şaşırdım nasl temzlendigine
Kumru_ Hlal O toz ilaçtan kullandım fitil kullanım geçmiyor bende de yaban mersinini nasıl kullandınız merak ettim belki bende de ise yarar
Sblfrt Kumru_ peki kaç haftalıksınız acaba 🙈 yani doktorlar normal Doğum içinde tahmini bir gün verebiliyorlar mı merak diyorum da 😊
Kumru_ Sblfrt 39+1im yani çarşamba günü tam 40 haftalık olucam. Ama gününü bekler mi yada günü geçirir mi orası bebise kalmış 😊Son adet tarihine göre gün söylüyor doktor sen kaç haftalıksin canim
Sblfrt Kumru_ anladım canm ben 36+2 haftalığım ilk gebeliğim ama içimden bi ses erken olacakmış gibi geliyor 😂
Sblfrt Kumru_ aslnda sana sormamın sebebi ailemin başka şehirde yaşaması annem çok erkenden gelemiyor eğer doktor bir gün verirse ona göre yanıma çağırcam biraz karışık oldu ama ne demek istediğimi anlamışsındır😂
Kumru_ Sblfrt Bende aynı durumdayım çarşamba en geç hafta sonuna kadar doğum olur diye hesap ediyoruz o yüzden annem salı yanıma gelicek inşallah 🙏 Doğumdan sonra daha çok yanımda kalmak için son gün gelicek
Mtzkuzum Kumru_ sağlık ocağı sizi takip etmiyor mu beni 1,5ayda bir çağırıyor tahliller yapıyor. Tansiyon ölçüyor, bebeğin kalp atışlarını dinliyor v.s. Bende sonuçlar çıkınca doktora gösteriyorum bide o yönlendiriyor.
Kumru_ Mtzkuzum Çağırıyor canım işte gidip verdim idrar kan falan ama ihmal etmişler idrar tahlilimi sonuçları gelmemiş tekrar yapmam gerekiyor pazartesi amca cikar
ZehraAlbayrak Kumru_ niye esiniz istemiyo onunda cocugu degilmi hayret bisiy. Saglik ocagi nezaman isteseniz yaptirmali gebelere cok destek oluyolar ben ne olsa orda ucretsiz yaptiriyorum. Takip zamanlarindada kendileri arayip cagiriyolar. 35. haftada simdi tekrar yapilcak hatta
Kumru_ ZehraAlbayrak işte hastanede ücretli olduğu için orda yaptırma dedi sağlık ocağı da böyle aksilik çıkarınca pazartesiye kaldi 😑
elf30 Arkadaşım yarın sabah sen hemen git ver kanı idrarı.Tüpleri alacağın kişiye söyle deki bana barkod numarasını verirmisin ben internnetten çıkarırım de.İdrar zaten akşama doğru çıkıyo,kan da öyle çocu sonuç akşama sisteme düşüyor.Sonuçların resmini çek watsapdan at doktoruna ben öyle yapıyorum hep.Sağlık ocagı tahlil sonuçları yaz gir sayfaya tc soruyo barkod nosu soruyor hemen sonuç çıkıyor.
Vera18 Kumru_ sağlık ocağında idrar testi yapılıyor mu ki? Bizim sağlık ocagı yapmıyor idrar testi devlete de gitmek mümkün değil 2 haftada bir idrar testi istiyor doktorum hastanede yaptırıyorum. İdrar testi çok pahalı değil olsa bile önemli bir durum sonuçta doğumunuza az kalmış eşiniz neden yaptırmanızı istemiyor.
ZehraAlbayrak Kumru_ idrar tahlili ucuz olur ihmal etmeyin yaptirin sagliginizdan onemsizmi sanki atla deve yani kac paralik sey olsun olsun 30 lira. Uygun fiyatli ozeller var sorusturup gidin
Ssalihatopcu Kumru_ ben hastanede ilk oğlumla anne otelinde kalırken yoğun bakımın orda yani yanimda ki bir kadın idrar enfeksiyonu yaşıyormuş hep hamileyken cocuk da idrar yollarinda enfeksiyonlu dogmustu yoğun bakım aaltinda kurulan anne otelinde kalıyordu ilaç tedavisi antibiyotik alıyordu bebek gözetim altındaydı yani demem o ki bu basit bir konu değil sağlıkla ilgili en ufak birşey bile es gecilmemeli
Kumru_ Ssalihatopcu İlaç da kullandım daha önce ama geçmiyo kii😑insallah şuan yoktur korktum doğrusu sonuçlar temiz çıkar inşallah