Kumru_ Kizlar doğum öncesi son tahlilleri ne zaman yaptırmaliyiz doktorum geçen hafta istedi ama sağlık ocağının ihmali sonucu pazartesi verebilirim. Eşim hastanede yaptırmami istemiyor😕Yani doğuma iki gün kala versem doktor sıkıntı çıkarır mi
CerenAkbulut Kumru_ 37 deyim benden de dün aldılar, enfeksiyon varsa falan doğuma kadar iyileştirmek için ://
FSCMK Kumru_ 37 haftalıkken özel hastanede idrar testi verdim bu çok önemli bir test artık sonra yaklaştığınız için doktor sorun varmı diye bakıyor bende sorun çıkmamıştı
Mtzkuzum Kumru_ sağlık ocağı sizi takip etmiyor mu beni 1,5ayda bir çağırıyor tahliller yapıyor. Tansiyon ölçüyor, bebeğin kalp atışlarını dinliyor v.s. Bende sonuçlar çıkınca doktora gösteriyorum bide o yönlendiriyor.
Kumru_ Bsraermis8 Haftaya çarşamba doğumum var doktorum geçen pazartesi istedi ben hala veremedim dogumda sıkıntı olur mu diye merak ediyorum
Denizay Ben 35 +dayım. Dün verdim tüm tahlillerimi. 1 kasımda da tarihi netleştirecekmiş doktorum. Yani aslında 15-20 gun ver dogumuma ama yaptırttı tüm tahlilleri. Pazartesi verirseniz salı cıkar. Dogumunuzdan önce vermeniz yeterli, doğurmayın sonucları alana dek 😅
Kumru_ Denizay Yok doğurmam da😂😂Ama enfeksiyon vs varsa bu saatten sonra tedavi edilemeyecek doğuma böyle giricem 💁
Kumru_ 20182019 Hadi ya benim doktorum geçen hafta istedi sağlık ocaginda yapıp getireyim dedim bu hafta mutlaka getir dedi ama aksilik işte pazartesiye kaldi
Kumru_ FSCMK Bende kesin enfeksiyon var😒inşallah bebeğime bir zararı olmaz . İki günde de iyileşecek bişey değil heralde. Eşim yüzünden son ay Dr değişirsem olacağı buydu😤
Ssalihatopcu Kumru_ ben hastanede ilk oğlumla anne otelinde kalırken yoğun bakımın orda yani yanimda ki bir kadın idrar enfeksiyonu yaşıyormuş hep hamileyken cocuk da idrar yollarinda enfeksiyonlu dogmustu yoğun bakım aaltinda kurulan anne otelinde kalıyordu ilaç tedavisi antibiyotik alıyordu bebek gözetim altındaydı yani demem o ki bu basit bir konu değil sağlıkla ilgili en ufak birşey bile es gecilmemeli
Denizay Kumru_ olsun iki gün hiç yoktan iyidir. En kötü durumda birkaç gün bekletirler seni hiç değilse. Aman tabi en kotuyu dusunuyoruz da Allah korusun