Merryy Naz2007 benim sat 4 Eylül canım 😂 bana çıkartmadı doktorum raporu kalp atışını duyunca dedi salı günü dedim raporu çıkartalım diye haftaya cuma kesinleşsin öyle çıkartıcam dedi bende bekliyorum 😏
Naz2007 Merryy Aa ama alsinda benim kendi doktorum da bidahaki gelişinizde raporu o zmn yazalim dedi kesin oda senin doktorun gibi düşündü. Snra bn devlette kuzenimin doktoruna gittim orda verdiler raporu. Özel klinikler hemen vermiyor demekki☺️👊🏼
Merryy Naz2007 olabilir canım bende devlete tahlil yaptırmak için gitmiştim ama rapor falan söylemedim ben belki deseydim çıkartırdı oda ☺️
Naz2007 Merryy Aynen canim devletteki kadin doğumcuya deseydin cikartirdi 👍🏻😊 bide sey dicem Seninde alinmisya bebeğin o zamn kullaniyormuydun peki iğneyi.?? Yoksa Snradan mi ogrendin kanda pıhtılaşma oldugunu (benm gibi:)
Merryy Naz2007 sonradan öğrendim canım ben ilkinde kalp atışını ekrandan görmüştük sesini duymamıştım iki hafta sonra kontrolde öğrendim diğerinde herşey iyi gidiyordu onda kanamam vardı iğne yapmaya gidince muayene olmak istedim şans eseri o zaman öğrendim zaten daha yeni durmuş demişlerdi sonra doktorum araştırılmasını istedi iki genim heterozigot bi tane homozigot var genetikteki doktorum kesin bundandır diyemem dedi kendi doktorumda ama tedbir amaçlı verdi senin hangi genlerde var canım ?
hndgkct Bebibebi bende de kasık ağrısı var canım bende Çarşamba kalp atışları için gidicem doktora hayırlısıyla inşallah duyarım sağlıklı bir şekilde 🙏
Naz2007 Merryy hem heterozigot hem homozigot ama kacar tane sayi olarak hic bilmiyorum ki o zmn dinlerken kafami veremiyordum bile görüntü atabilsem sonucu aticaktim da atamadim😊
Bebibebi Adel001 adetin ilk gününü baz alarak hesaplıyorlarmış doktor öyle söyledi buna görede 6 hafta olmuş oluyor
Sevgiic 5 haftalik hamileyim ne mide bulantisi ne baş dönmesi var sadece sabah uyandigimda biraz halsiz oluyorum o kadar 😊
Morpapatya_ Bende 6+0 daha mide bulantım falan yok inşallahta olmaz normaldede midem çok hassastir😩 sadece acayip koku hassasiyetim var inşallah başlamaz bulantılar🙁