SevalK Her şey en iyisi olsun diye sakın tribe girmeyin kızlar. 1 ay oldu doğum yapalı ne reflü yatağı ne anne yanı yatağında uyuyor bebeğim. Koltukta uyuyor bırakıyorm mecbur. Kaldırınca uyanıyor uyutamıyorsun
SevalK Musel senin bebeğin belki sever benimki sevmedi yatmıyor içinde ayağımda sallıyorum😂 kolik bebek en son babasıyla battaniyede sallayıp uyuttuk
Musel Belindaa ee o öyle geliyosa ben onu nasıl kurucam ne saçma o zaman gider marangoza yaptırırım daha iyi
Hasisinmelegi SameTugcEymen ben ikeadan aldım beyaz tahta beşik iki kademeli hem şık hem kullanışlı büyüyünce park yatağa yada tek kişilik baza ya geçeriz koruma taktiririm
Tgcckir Musel bende bundan almayı düşünüyorum. Çünkü oda yapmıcam bir süre bunu kullancam sonra oda yapca montosori yatak yaptırcam sonradan
Musel Tgcckir bende öyle düşünüyorum o yataklar çok güzel ama şimdi yaptırsak 2-3 yaşında anca yatar orda o zamana kadarda neler çıkar neler bu sefer onlara heves ederiz en iyisimi yaşı geldimi yaptırmak
Musel SevalK bebekten bebeğe değişiyo demekki gerçekten bazıları reflü yatağında yatıyo uyuyo hep bazıları koltukta bazılarıda beşşikte 😂