Slinn Gizemm_16_27 hiç korkulacak bişey değilmiş bende geçen hafta oldum. Beş saniye sürmemiştir bile kendini kasmayıp rahat bıraktığın sürece anlamazsın
yagmur_annesi Gizemm_16_27 kesinlikle korkulacak bisiy yok ben iliskide cok zorlanan biriyim ama cati muayenemi hissetmedim bile
Tulaymustafa Gizemm_16_27 canım ben dün oldum 38 haftalığım ilk korktum ama o kadar kolaydı ki saniyelik bişeydi o kadar korkulacak bişey yok çok rahat ol sıkma kendini inan acımıyor denildiği kadar
kbrgndz Gizemm_16_27 37+5 im bende dün oldum çok kısa sürüyor zaten anlamıyorsun bile kendini strese sokma hiç
Gizemm_16_27 Doktordan doktora fark vardir elbet. Suan en kokrtugum sey bu. Siz kacinci haftanizda oldunuz cati muanesi
Slinn Doğumda o kadar acı çekicez çatı neki devede kulak kalıt bence😄canım acıyacak diye düşünerek gitme muayeneye. Benim canım çok tatlı hiç acıya gelemem ama bu muydu dedim çataldan kalkarken belkide ebeden kaynaklı bilemicem ama daha bunun doğumu var yani çatıymış sondaymış bunlar korkutmasın bizi💪🏻
Sevilypc Canım ben ilk gebeliğimde tedavi ile oldum ve o çatala ilk çıkınca bayılmıştım tansiyonum düşmüştü 😂 o günden sonra hep kaygılanıyorum ve 31.haftadan beri çatı muayenesi oluyorum sancılarım çıktığı için 😔 ve inan tamamen psikolojik kendini ne kadar kasarsan canın o kadar acır. Son yapılan da o kadar rahattım ki inan hiç hissetmedim bile. Zaten toplam da 10 saniye filan sürmüyo. kafan rahat olsun yeter canım
CerenAkbulut Gizemm_16_27 burada yaygara koparttıkları kadar bir şey yok ben dün anlamadım bile nasıl olduğunu. 5 saniye falan sürmemiştir, hiç bir şekilde bir şey hissetmedim. Ya doğum yapıcaksınız zaten çatı kontrolü nedir düşünmeyin bile 😄🌸
Burcumcum Daha bu gün taze oldum😂 ama ben çok kasıntı biriyim o yüzden beni baz almayın smear testi verdiğim de doktor aleti kıracaksın sakin ol demişti o derece yani😂 Bu gün de doktor eşinle ilişki de sorun yaşıyor musun diye sordu. Canım yanmadı desem yalan olur. Ama yazan arkadaşlar doğru söylüyor ben kasıldığım için canım yanıyor. Halbuki eşimle hiç sorun olmadı normalde rahatım yani. Yine de aman aman bir acı değil abartılacak bir şey yok. Benim on saniyeden uzun sürdü tabi kasılınca doktor devam etmekte güçlük çekti 😂 Kanama sancı vs. Yok bende olacağı varsa oluyor o yoksa etkilemiyor. Gözünüz korkmasın kolay doğumlarınız olsun inşallah 🤗
Burcumcum Gizemm_16_27 37+2 haftalık hamileyim. Ama gerçekten korkmayın olsun da bir dakika sürüyor. Ben normal mümkün desin diye çok dua ettim😂 tansiyon hastasıyım ben o yüzden riskli gebelik çok zor bir hamilelik geçirdim. Bütün olan bitenin yanında çatı muayenesi nedir ki😂