Tugba8918 Merhaba kızlar 2 gün önce Kızımın sabırsızlığıyla sezeryan Doğum yaptım 37+4 te ama erken doğması sebebiyle kızımda solunum yetersizliği oldu şimdi küvezde solunum desteği alıyor daha sarılıp koklayamadım emziremedim bile en az 10 gün kalacağını söylediler. Emziremediğim için sütüm de gelmedi henüz göğüs pompasıyla sağım yapıyorum ama sütüm gelmiyor bu konuyla ilgili önerisi olan var mı bişeyleri eksik ya da yanlış mı yapıyorum sütümün gelmesi için önerileriniz nelerdir? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
minnakdeniz Tugba8918 canım geçmiş olsun öncelikle, bilmiyorum ama üstte çıksın. Birde neden erken 37+4 erken değil 38 bitmiş neredeyse. 37+5 de benim sezaryen doğumuma günüm var 🙄
Zuhal_19 Tugba8918 cnm gözün aydın.. Bi kaç post da da görmüştüm 37 38 haftada doğum yapıp kuveze giren ne bilim. Normalde gelişimini tamamliyorlar ama ablamda yigenim 37 doğurdu hem kilo olarak çok iyiydi hemde organ olarak sıkıntı yktu devlet hastanesinde doğurdu... Şimdi bende diorm Keşke uzamasa 37_38 dogursam ama bu ciğer meselesi aklımı karistiriyr
Eren1merve Tugba8918 omuzlarından dayanabılecegın sıcaklıkta su döksünler canım ve günlük duş al rezene iç faydasını görüceksin tabi sağmayıda ihmal etme
Haticenurum123 Tugba8918 cnm bnde 37+2 de sezeryan oldum ve ayni problemleri yasiyorum suanda yogun bakim katinda bebegimi emzirmeyi bekliyorum bnde gecen hafta bugun bu tarz bir post actim ama yasayarak gordum ozelde dogum yaptiysan elektirikli sut sagma makinesi kirala manuel pompa ile sut gelmiyor ve humana sut arttirici cay al eczaneden gaz yapan yiyecekler disinda herseyi ye karnini iyi doyur bide mumkunse bol bol dinlen ve cok zor biliyorum ama stresden uzak dur bide uzum ve dere otu bol ye sutun duzelir bnm ilk 10ml geliyordu simdi 200m geliyor sutum bide posetlere isim ve sagis saatini yaz
Betullmim Sezaryanı mümkün olduğunca 39. Haftada yapmayı öneriyor artık doktorlar . Çünkü sezaryan doğan çocuklarda solunum problemi olma sıklığı artıyor. Süt için dün doktor da dedi annem de hep derdi SADECE BOL SU .
Betullmim Tugba8918 aaaa bak gebe şey de demişti . Rukü duruşu yapıyorsun göğsünün hizasında sırt bölgene masaj yaptırıyorsun . Süt gelmesi için
Tugba8918 Zuhal_19 canım gerçekten insan biran önce doğsun istiyor sabırsızlanıyor ama tabi herkesin de aynı olacak diye bi kaide yok ama diyorum bazen belki böyle daha iyidir hayırlıdır ama ne olursa olsun insan yavrusunu kucağında istiyor özellikle hastaneden çıkarken bile ziyaret saati değil diye göstermediler insan çok kötü oluyor
Zuhal_19 Tugba8918 bir an önce iyi olur da kuzu saglikla evinize dönersiniz inşallah🙏🙏 özel demi yaptın doğumunu ozelleede yenidogan üniteleri pahaliymis bayağı.. Tabi tabi insan evladı için parayı asla düşünmez ama. Benm. Duyduğum bayağı büyük fiyatlardi
Zuhal_19 Tugba8918 inşallah almazlar canim.. Yavrum iyi olsun mühim değil fakat onlarda soyguncu olabiliyor
Tugba8918 Haticenurum123 elektrikli göğüs pompası aldım canım onunla sağım yapıyorum humana rezene çayı aldım bide onu içiyorum günde 2 3 kere inşallah benim de gelir biran önce de bende bebeğime sütümü veririm
Mavilianne Tugba8918 Duşta sıcak su ile ovala canım göğsünü. Rezene iç bol su iç ben birde tahin helvası yiyorum oda süt yapıyor diyorlar. İlk gün benim de gelmedi 2. Gün damla olarak geliyordu sıcak duştan sonra biraz açılmıştı.
Sinemozen Tugba8918 Canım ilk tavsiyem hastanede emzirme hemşireleri var birtane bul sana nasıl sağım yapacaklarını gösteriyorlar elinle sagdiri yorlar öğren derim
Zuhal_19 Haticenurum123 çok iyiymiş cnm benim bir önceki gittiğim. Hastanede doğum yapick kadına dediler bir gece bir milyar diye bide sigortayla anlaşmalı hatta bende şaşırmıştım sonuçta acil durum. Ne parası