Heartbeat 14+3 benim de çift yumurta ikizleri. Ben bilgisayarda birşey yazarken masada eğildiğim zamanlar bel ağrısı oluyor. Bel boşluğunu yastıklarla desteklemek gerekiyor sürekli ağrımamalısı için
11Nisan Canlar222 Kolestaz sebebiyle erken doğum olacak. Kaşıntım var, bu da bebeklere zarar veriyor, o yüzden. Bugün kontrolümüz var, kaç kg çıkacaklar bakalım 😊
[silindi] Merhaba ben de çift yumurta ikizleri bekliyorum 8 haftalık :) dün post açmıştım burdan da sorayım ileriki haftalarda olan annelere perinatoloğa gittiniz mi istanbuldan perinatolog araştırıyorum da
Elvintos Salihsaliha 12 kilo aldım hatta bu hafta tartılmadım artış var mı bilmiyorum. 21 hafta için biraz fazla malesef ama kendime engel olamıyorum
Hafize_ MerveFerhat inşallah gelişmişlerdir benimkinin boyutlarını karşılaştırmadı tam kesin olmayınca galiba
Hafize_ MerveFerhat inşallah gelişmişlerdir benimkinin boyutlarını karşılaştırmadı tam kesin olmayınca galiba
Cahidcahide 11Nisan safra asitleriniz kaç çıktı acaba. Beni bilgilendirir misiniz bebekler kaçıncı hftda doğdu. Küveze alındılar mı