Esra1677 MerveFerhat doktordan ilac yazmasini soyle gecmiyor ilk 3 ay rrahatlamak icin kusmak en iyisi
Hafize_ MerveFerhat keselerinizin boyutları ikisi de aynı mı doktor bende iki kese gördü biri normal büyüklükte diğeri ondan küçüktü biraz ikiz olabilir haftaya tekrar bakalım dedi
MerveFerhat Hafize_ bitanesi 14mm digeride 13mm dedi ayin 4unde randevum var bakalim insallah gelismislerdir
Cansukrblt Ikiz gebeliklerinize doğal yollami kaldınız ilaclami bende klomen kullandım ve iğne vuruldum hamileyim ama daha keseyi ve kalp atışını duymadım gecen hafta 5+2de gittim kese çok küçük net gözükmuyo dedi bende 11 kasımda gitmeyi düşünüyorum şuan 6+3m 😊
Irem_Arsln Elfgncr ben de 18+5bana yardımcı olun sürekli karın ve kasık ağrım var bebekler aşağıda gibi normal mi bu ikiz gebelik böyle mi
Irem_Arsln 18+5 çift yumurta ikizi. Sürekli karın kasık ağrısı yaşıyorum bebekler de hep aşağıda sanki belim ağrıyor. Doktora gidiyorum herşey normal. Bu ağrıları sadece ben mi yaşıyorum yoksa yaşayan arkadaşlar var mı
Salihsaliha Irem_Arsln kaçıncı haftadan beri yaşıyorsun acaba ben daha 11.haftadayim ama benim de öyle gün içinde ağrılarım oluyor doktor her şey normal dese de insan korkuyor
Elfgncr Irem_Arsln bel agrısı hamileliğim başından beri vardı kasık agrım sag sol diye ayrı ayrı agrıyordu şuan bel agrım dayanılmaz doktorunuz da sıkıntı görmediyse bu agrılar oluo
Irem_Arsln Elfgncr gece sağa sola dönerken de çok ağrı oluyor normal mi? Doktora neredeyse 2 günde bir gidiyorum herşey normal diyor
Elfgncr Irem_Arsln ilerki haftalarda kilo aldıkça daha yogun oluyor dönmek haraket etmek önemli olan doktorun sorun yok demesi riskli gebeliginde yoksa bir sey olmaz allahın izniyle 🙏🙏
Cahidcahide 11Nisan safra asitleriniz kaç çıktı acaba. Beni bilgilendirir misiniz bebekler kaçıncı hftda doğdu. Küveze alındılar mı