Aylaayvaz Arkadaşlar merhaba leke yapabilen bir yiyeceğe dokunursan bebeğe leke yapacağı söyleniyor bu konu hakkında sadece ciğeri biliyordum , ancak yeşil zeytin kırdık az önce eşimle elimle çok dokunmadım aslında bir elimde çekiç bir elimde kırılmamış zeytin vardı tek tek koyup kırdım ellerime atlayan tek şey yağı oldu ancak bir komşumuz keşke dokunmasaydın leke yapar bebekte dedi bu durumu yaşayan var mı aklım karıştı, internette sadece ciğerle ilgili bilgi var 😯
Nursnr1 Aylaayvaz çilek aşeriyorum yeme bebeğin çilek gibi delikli benek benek oluyor dediler dinlemedim yedim bence buda eski zamanların söylentisi uzulme
Sahreyldrm Aylaayvaz alakası yok kuzum ya iki hamileliğimde de kırdım hatta yapıp satıyorum fazlasıyla ama bişey olmadı ilk kızımda hiç bunda da olacağını sanmıyorum hep yaptığımız şey çünkü köyümüzde bahçelerden toplayıp getirip yapıyoruz
masalsii Aylaayvaz valla benm annem bana hamileyken hep tavuk aşerirmiş çok aşırı yemiş benim bacaklarım tavuk derisi gibi benekli mi delikmi desem yani bacaklarım pürüzsüzken bile parlamak yerine kusurlu batık gibi duruyor bende o yüzden çok yemicem 😂😂
Adel001 doganBanu acaba bu leke meselesi kaçıncı haftadan sayılıyor? Ben herrgün öküz gibi nar yiyorum yaaa
Cansubuke Nursnr1 asıl yemeyince benekler olur diye biliyorum bende 😀 bende kayısı aşerdim ama mevsimi değil yiyemedim hala gözümün önünde kayısılar dönüyor
Mervesbaby Nursnr1 o nasıl söz ya kasa kasa yedim bol vitaminli bir meyve... cehalet en kötü silah ya resmen
Cansubuke Benim galam nar soyarken yüzüne suyu sıçramış yüzünün bir kaç yerinde pembemsi leke oldu çocuğun zeytini hiç duymadım ama nar ciğer Gül ve balığı duydum bende
doganBanu Cansubuke balığıda şimdi duydum, mümkün olduğu Canan09 gönlünüzü rahat tutun birşry olmax bundan sonra dikkat edin🙏
Cansubuke Canan09 yani bazılarına batıl inanç gibi geliyor ama ben inanıyorum böyle şeylere de inşallah çok belirgin bişey olmaz
Aylaayvaz Sahreyldrm ya bizde bahçeden topladık bende hiç duymadım ama söylenince insan bir korkuyor inşallah olmaz 🙏😊
Canan09 Cansubuke inşallah Nar cnm cok istedi. Tabi haliyle keserken yüzüme sıçradı. Rabbim sağlık versin. İnş. Bişi olmaz
Tgckync Hemen hergun nar yiyorum napim yani yemesek daha kotu degil mi? Canim cekicek yemicem bence ozaman daha büyük sıkıntı. Bosverin yiyelim güzelleşelim 😂😂😂
Canan09 Tgckync 😂😂😂 züürt tesellisi bizimki o an hiç bişe düsünemıyorum. Canım çektiyse yapcak bişi yok. Güzelleselim :)
GizemBeidokhti Tgckync nar leke yapıyorsa geçmiş olsun benim bebege hemde her gün ellerimle temizleyip yiyorum
Aylaayvaz masalsii bence tavukla alakası yok canım o bende de var deri ile ilgili problem bence 😂gönlünü rahat tut ve ye 😂
GizemBeidokhti masalsii benim annem cantasına misafirlige giderken bile karalahana koyarmıs kütür kütür yermiş hiç lahanaya benzemiyorum 😂
Minnosizmmm masalsii canım o senin olay çocuğa ek gıdaya geçince bal falan verirsen alerji yapıyor iz kalabiliyor benim eşimde ve görümcemde de var doktor sebep olarak bunu söyledi
Canan09 Aylaayvaz ne yalan sölim benım aklıma geldi ama hiç duymadım bişi olmaz diye düsündüm forumda görünce ben 😱