Cansuu54 Selam bayanlar 14.haftada cinsiyeti öğrenme ihtimalim sizce yüzde kaçtır ? 14. Haftada öğrenen Yada öğrenip sonraki haftalarda cinsiyet değişimi yaşayan var mı? 😏
SuleDoruk Cansuu54 3 ayrı özel hastane de 15. Haftaya kadr kız dediler. Sonra erkek oldu. O yüzden 16-17den önce pek inanmayın 😁
Hnfmtn Bize 15.hafta da özel hastane de kesin kız dendi devlet hastanesi kontrollerinde iki kez erkek deniyor, 19 haftalık olduk hala netleşmedi 😌ayrıntılı ultrasonu beklemek gerekiyor sanırım
sahibe Hnfmtn ya banada ozelde 15 haftalik ken bacak arasinda bisey goremedim kiz olabilir dedi doktorumada gitmedimn daha degisme olabilirmi acaba
Cansuu54 Hnfmtn hadi ya😏 eşime doğum gününde sürpriz yapmak istiyorum ama sonradan değişir diye cesaret edemiyorum😏
Cansuu54 sahibe ya aslında araştırmalarıma göre 14. Haftada artık %90 falan öğrenilmesi gerekiyomuş, doktorlarla alakalı bir değişkenlik oluyo bence
Hayalet sahibe bacak arasında bişey görmediyse kız olma ihtimali olabilir elbet canım o haftada genelde genitalleri tamamlanıyor
Ask_H sahibe aynısını bana da dedi doktorum %70 kız dedi diğer kontrolümde 14. Haftaya denk geliyor bakalım o zaman netleşir dedi 11+4 dü dediğinde çok erken zaten tam belli olmaz ama bende kız hissediyorum sağlıklı olsun da önemli olan bu
Cansuu54 Ayse_Yilmaz18 aslında 13 14 haftada cinsel organı net olarak gelişmiş oluyo pozisyon ve doktora alakalı bi durum bence bu, inşallah bende öğrenebilirim😏
Yenianne65 Ayse_Yilmaz18 neden zor öğrendiniz ? Bende 16 haftalıkken gittim bağdaş kurmuştu göstermedi ☺️
Cansuu54 Anne26 bende hep erkek hissediyorum bakalım😊 umarım bende öğrenebilirim, eşimin doğum gününde sürpriz yapmak istediğim için öğrenmek istiyorum yoksa net olsun diye 16 17de gitmeyi düşünüyodum
Anne26 Cansuu54 bizede haber ver canim hakkinizda hayirlisi olsun sağliklq olsunda bende erkek hissettim eşim kiz cok istedi ben kendimi erkek annesi gibi hissediyorum dedim bana hep pembe şeyler gösterdiler hep içim maviye gitmisti 😊😁
Cansuu54 SuleDoruk aslında dediğim gibi bana kalsa bende o haftalarda gitmek istiyorum ama eşime sürpriz yapmak için öğrenmek istedim, bakalım giderim doktora ihtimalli konuşursa zaten hiç elime söylemem bile gittiğimi😄
Hayalet Livamom bende 13 hafta 5 de gitmiştim bacak arasından erkek olduğunu gördük kordonda olabilir dedi de ama kordon bacağın dibine düşüyor mu bilmiyorum 😁🤷♀️
Cansuu54 Livamom ne güzel🥰 sağlıkla kucağına al inşallah canım🙏inşallah bende öğrenirim bilgisine hekimliğine çok güvendiğim bi doktora gidicem umarım öğrenirim ve sonrasında değişmez🙏
Yusufeymeninannesi Hayalet bizim dün gece bacak arasında kordon gördü çok merak edyrm kapatmış kordon dedi