Fatosduzgun55 ZmrtDilaa kız neresi iyi şiştikce şişiyo daha 3 bucuk hafta var bacım korkuyom cok ırı bebeklerde solunum sıkıntısı oluyormus bazen😔 🥺
niliyy 32. Haftadayız şülür bir şikayetim yok ağızda oluşan berbat tat dışında 😔 ne yesem ağzımda çok kötü bir tat kalıyor midemle alakalı bir sıkıntı da değiş anlamadm. Hamileliğin ilk basında da oluyordu sırf o tadı geçirmek için birseyler yeme ihtiyacı duyuyorum hep 😢
Yagmura niliyy benim gibi birini daha bulduğuma hem sevindim hem bizim adımıza üzüldüm. 33. Haftadayım hep o berbat tad vardı. Doğum yapınca geçer umarım insanın hayat emerjisini alıyor o tad.
MelisaKara Sahreyldrm neden daha uzun beklemiyorsun özel bir sebebi mi var merak ettim. Yoksa sezaryen doğum kararlaştırıldığı zaman erken mi alınıyor bebekler
Sahreyldrm MelisaKara yok kuzum normalde sezeryanda 38+5 30 gibi falan alıyorlar ama benim ilki erken doğum oldu bunda da riskim var bide kan sulandırıcı kullanıyorum onu doğumdan 2 gün önce kesmek gerek o yüzden
Ogrtmnglsm Fatosduzgun55 Maşallah canim bizde cumartesi 35 oluyoruz bizimde sezeryan olursa eger günümüz 18 20 kasim arasi .Insallah rabbim sag salim hepimizin cocugunu kucagimiza almayi nasip etsin.
Fatosduzgun55 Sahreyldrm kan sulandırıcıyı kesmenızı doktorunuz mu soyledı🤔 bende oskapar ısımlı ıgne kullanıyorum gebelık basından berı ama bana amelıyat sonu da devam edıceksın dedı pıhtı atmamaaı ıcın
Ozgeozcanbora Bizde 32+1 iz 1 haftadır su gibi akıntım oluyo bnmde korkutuyo suyum geliyo sanıyorum onun sışında arada kısa süreli adet sancısı gibi sancı geliyo hemen geçiyo şu zamanlar bian önce geçse de hayırlısıyla kucağımıza alsak
Fatosduzgun55 Hurit 38+5 olucak tam. Ama drum son zamanlarında bebegın gelısımıne gore ıkı gun once ıkı gun sonra olabılır dedı😑
ZmrtDilaa Fatosduzgun55 Yok Yaaa Sanmıyorum Sezeryan Olur Erken Alır Öyle ilerlerrseee şeker yok dimi benim 2200 pazartesi inş 3500 olur kasım sonuna kadarrr 🙏🏻🤲
Aylininciertu Ones bebeğin gelişimine göre sanırım karar veriyor benim iri gidiyor o yüzden riske girmem seZeryan yaparım dedi
AsenaD Bende 35+4 oldum 🙈 bebeğim makat gelis. Dr dönene kadar bekleyebildigimiz kadar bekliycez ama bu bebekler erken gelme meraklisi oluyo bu yuzden aniden suyun gelebilir hazirlikli ol dedi. Haftaya carsamba kan tahlileri yapilacak sezaryen için sanirim 🙈 Şimdide saat gecenin 04.00 ü bi bel ağrisiyla uyandim oglumda karnimda sertlesti toplandi. Kalktim tuvalete girdim geri yattim biraz yine belim agrisi basladi. Dayanamdim kalkttim. Hafig gecti gibi. Plates topum var ustunde egzersiz yapiyom. Yalanci sancidir demi bunlarr kizlarrr ilk bebegim anlamiyorum bu yuzden ☹ 35+1 de 2432 grammis bebegim bana az gibi geldi sizce 3 kiloyu gorurmuyuz
Fonem34 34+5 im . 10 gündür sol kalcamda bir ağrı başladı. Topalliyorum. Oturup , kalkarken, yürürken çok canım acıyor. Hemoroid de başladı. Şikayet etmiyorum bebeğim sağlıkla gelsin yeter ki.37 yi bekleyip doğum iznine ayrilcaktim , maalesef dayanamicam ☹️