Kucugum51 ZmrtDilaa vajınada baskı onun getirdıgı acı dısında gayet iyi gidiyor canm sukur 30 haftalıgız
38Prens38 ZmrtDilaa 31 haftamdayım migde yanması ve rahim kemigimde agrı var başka bişey yok cok sükür
Deletedmom0065 Leyla9292 canimm bilmiyordum 5-6 olabildigini cok sevindimm.. bende belki 4 tane isteriz diyordum daha birincisi gelmeden 🙈 şimdi tekrar olursaniz neyi tercih edeceksiniz peki karar verdiniz mi?
Leyla9292 Deletedmom0065 tekrar özelde olmayı düşünüyorum ve yine genel isteyecem spinal den çok korktum..evet sezeryan artık 4 le sınırlı değil.
Canmoglm ZmrtDilaa 33. Hafta bitmek üzere şükür🤲🏻 Sırtım ağrıyor sol kalçama kramp giriyor. İki gündür de sol kasığım ağrıyor
Leyla9292 ZmrtDilaa canım dediğim gibi herkeste aynı olmuyor spinal oldum hiç memnun kalmadım ya devlete olduğum için yana bünye ile ilgili çünkü yanımda spinal olan bayan hemen toparlandı.
Ones Aylininciertu benim kuzenim de tüp bebekle hamile doğuma az kaldı ama doktor normal doğum deneyecek önce tüp bebek olunca sezeryan doğum mu gerekiyo
Aylininciertu Ones bebeğin gelişimine göre sanırım karar veriyor benim iri gidiyor o yüzden riske girmem seZeryan yaparım dedi
Ogrtmnglsm Fatosduzgun55 Maşallah canim bizde cumartesi 35 oluyoruz bizimde sezeryan olursa eger günümüz 18 20 kasim arasi .Insallah rabbim sag salim hepimizin cocugunu kucagimiza almayi nasip etsin.