Buketttt 😂😂😂 bi gün önce yada sonrada doğsa kurtarır o zaman 😂😂 cinsiyet öğrendinizmi ben çatlıyorum meraktan 🤦🏻‍♀️Cumartesi kontrol var inşallah öğreniriz. Bizimde nişan 8 Nisan dı 😂😂😂😂
    Asya1610 evet canim 12. Haftada öğrendik erkek olacak insallah🤫 ama ilm keseyi gördüğümüz anda erkek diye içime bir his doğdu. Sen ne hissediyorsun. Allah gönlüne göre versin inş 🙏
    Feridearslantas1 geçen hafta günü gittim erkeğe benziyordu bende doktorum da gördük ama kordon da olabilir dedi de bilmiyorum Pazartesi günü gidip tekrar kontrol e gideceğim o zamana kadar artık iyice netleşir diye düşünüyorum ben yine de kesinleşti diye alışmak istemiyorum doğrusu ☺️ Siz öğrendiniz mi peki doktorunuz tahminn yaptı mı hiç
      16+6 olduk pazartesi kontrolüm var cinsiyetini o gün öğrenicem nasipse bulantılar da azaldı şükür 😊
      Öncelikle herkese iyi geceler ben buraya 8 ay önce girmiştim bebeğim doğdu 8 aylık şuan 😬😬 tekrardan telime yükleyip herkese selam vermek istedim
      Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin sizlerde yavrularınızı sağ Salim kucağınıza alırsınız inş gecenin bu saatinde niye uyandığım çünkü kızım ateşi var nöbetteyim 😌sizlere sunu söylemek isterim hiç bir şeyi kafanıza takmayın siz nasıl ruh haline girerseniz bebeğinizde öyle oluyor
      14+0 olduk, ara ara sol bel kısmımdan kalçama bi ağrı vurması dışında, normel yememden daha az yer oldum şuanlık bi sıkıntı yok şükür. ikili testide yaptırdım. fakat bizimkş hareketli olduğundan doktor tahmin yürütemedi cinsiyetini
      Kızlar merhaba bizde 15+2 olduk avokado🤭😍 instagram adresim ebru.ozdgn💕
      17+1’iz greyfurt kadar olduk🤗 bugün dr kontrolümüz var bakalım inşallah herşey yolundadır,hastanede çalışıyorum o yüzden arada merak edip ultrasonda bebişime bakabiliyorum☺️☺️