Nisan bebekleri
Hayalet Sizle ayniyiz cinsiyet ogrendinizmi🌸😊
Feridearslantas1 geçen hafta günü gittim erkeğe benziyordu bende doktorum da gördük ama kordon da olabilir dedi de bilmiyorum Pazartesi günü gidip tekrar kontrol e gideceğim o zamana kadar artık iyice netleşir diye düşünüyorum ben yine de kesinleşti diye alışmak istemiyorum doğrusu ☺️ Siz öğrendiniz mi peki doktorunuz tahminn yaptı mı hiç
16+6 olduk pazartesi kontrolüm var cinsiyetini o gün öğrenicem nasipse bulantılar da azaldı şükür 😊
Hatice_ceylan 15+4 inşallah babasıyla aynı gün doğacak gibi 😍
Hatice_ceylan benim de 17. Haftam çok şükür cinsiyetimiz de belli oldu artık:)
Burc91 inst hesabım yok ki canım ya
Öncelikle herkese iyi geceler ben buraya 8 ay önce girmiştim bebeğim doğdu 8 aylık şuan 😬😬 tekrardan telime yükleyip herkese selam vermek istedim
Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin sizlerde yavrularınızı sağ Salim kucağınıza alırsınız inş gecenin bu saatinde niye uyandığım çünkü kızım ateşi var nöbetteyim 😌sizlere sunu söylemek isterim hiç bir şeyi kafanıza takmayın siz nasıl ruh haline girerseniz bebeğinizde öyle oluyor
14+0 olduk, ara ara sol bel kısmımdan kalçama bi ağrı vurması dışında, normel yememden daha az yer oldum şuanlık bi sıkıntı yok şükür. ikili testide yaptırdım. fakat bizimkş hareketli olduğundan doktor tahmin yürütemedi cinsiyetini
Burc91 bernakaraaca adresim
Kızlar merhaba bizde 15+2 olduk avokado🤭😍 instagram adresim ebru.ozdgn💕
Hayalet Hayir ayin 2 sinde randevum var ozmn tahmin yaparlar heralde🌸😊
Feridearslantas1 hayırlısı olsun o zaman ☺️
Hatice_ceylan 15 haftalik olduk bizde 😇
17+1’iz greyfurt kadar olduk🤗 bugün dr kontrolümüz var bakalım inşallah herşey yolundadır,hastanede çalışıyorum o yüzden arada merak edip ultrasonda bebişime bakabiliyorum☺️☺️