[silindi] hulya_1919 çok güzel iştee 3 gun gibi bi sürede güzel degerin olumsuz düşünme kendini strese sokma bebegin için 🙈💕
hulya_1919 Nasippp inş canim hiç bilgim yok bu değerlerden zamanına göre nasıl bilmiyorum insallah artar 5 Kasım gününe randevu aldım kese gözükürmü acaba o zaman
[silindi] hulya_1919 güzel artmış degerin haftaya git aynen erken gitme kesen gorunmezse icin huzursuz olur bende beklemistim o yuzden gidince gormezsem keseyi korkmiyim diye sende haftaya git guzelce doktorun soyler sana zaten 🙈💕
Nasippp hulya_1919 zamanına göre iyi bence anca yani 5 kasımda gözükebilir bence :) hayırlı olsun tekrardan kuzum artık stres yapma beni haberdar et doktora gidersen 💕😊
Blackkcat hulya_1919 daha fazla değilmiydi kuzum,hangi gün çatlama olmuştu,benim bugün çatlamadan itibaren 14.gün
hulya_1919 Nasippp ederim canim hep böyle devam eder insallah kalp atışını duymadan inanamıcam sanırım çok sağol kuzum hep destek oldun Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin☺️🙏🙏🙏😘😘😘💞💞💞
Blackkcat hulya_1919 4katından fazla artmış bak canım ne dedim sana😻😌Allaha çok şükür kuzum haftaya pazartesi git bence kese için belki cumartesidegözükür belli olmaz ama♥️
hulya_1919 Blackkcat canim haftaya Salı’ya randevu aldım 27 Eylül sat kafama göre aldım doğrumu yaptım bilmiyorum canim arttığı için sevindim doktora gidene kadar artık kan vermim dimi ne dersin
Tgb2310 hulya_1919 sen yine kan vermeye devam et bir iki kere daha düzenli gidiyorsasıkıntı yoktur inş
hulya_1919 Blackkcat 12-13 Eylül yumurtlama olmuştu benim canim 14 Eylül çatlama olmuştu öyle hatırlıyorum
Blackkcat hulya_1919 hiç gerek yok bence bir daha kan vermene çünkü değerin güzel katlanıyor 1hafta beklceksin canım keseyi görünce rahatlarsın inşallh💜ben de beklemeye devam😂
Blackkcat hulya_1919 12-13 yumurtlama olmuştu benimde 14ekimde çatlama olmuştu😊dur ben bi bakayım geçmişlerimize aynı günde çatlamış yumurtalarımız,benim sat 30eylül
Blackkcat hulya_1919 evet baktım geçmişlere bir de ecem diye bi arkadaş üçümüzün aynı anda silikleşmiş☺️Hatta sen o zamanda bi gün ilişki olmadı diye kafana takmışsın😁ah kuzum ya😚😚çok şükür pozitifleri görmek insanı sevindiriyor💕