hulya_1919 Nasippp kan tahlili yaptırıp yaptırmakta kararsızım canım özele gittim 2 kere çok pahalı devlete giderim belki ondanda emin değilim ayni cihaz olmayacak sonuçta en son 4 gün önce yaptırmıştım yaptırırsam 4 kati çıkmak zorunda dimi
Nasippp hulya_1919 sağlık ocağına git istersen orada ver tahlil hastahanede çok sıra beklersin falan sağlık ocağına git erkenden akşama doğru çıkar sonuç
hulya_1919 Nasippp ben 16. Ve 17.günleri yumurtlama gördüm cnm 18 çatlama oldu 16 yı değerlendirdim 17 boş bıraktım 18 i değerlendirdim tekrar
[silindi] hulya_1919 kan tahlilini devlette yaptira bilirsin akşam acilden girip gebelik testi istiyorum de yapiyorlar hemen ben iki kere devlette yaptirdim testi sonucta ozel hastaneyle ayni işlem bi kana bakyolar onlarda söyluyor zaten gebelik var kadin doguma gidin diye muane icinde istiyorsan ozele gidersin ama kan vermeyi devlette yaptir derim
hulya_1919 [silindi] bakıçam cnm öğleden sonra 4 gün önce akşam vermiştim akşam üstü buüğn öğlen yaptırmayı düşünüyorum
[silindi] hulya_1919 bi kere daha ver bakalım inşallah yükselir degerinde güzel haberlerini alırız 🙈💕
hulya_1919 [silindi] inş cnm aynı yerde yaptırmam çok önemli dime bide ben Perşembe akşam 4 te verdim Buğün kac çıkması lazım tahminen
[silindi] hulya_1919 tahminen kaç çıkar bilmiyorum cunku fazlada artabilir ama aynı yerde yaptırman o kadar önemli değil heryerde yaptirabilirsin kan tahlilini 🙈
Blackkcat hulya_1919 canım ilk başta aynı yerde vermen önemli tabi ama sen 2kez aynı yerde verdin ve 2kat yükselmeyi gördün bebem🎈şu an her hangi bi yerde yaptırıp yükselmeyi görebilirsin elbet,muhtemeln 4katı artmıştır zaten,rahat ol😻💕
hulya_1919 [silindi] yaptırdım şimdi ama en son akşam 16.00 vermiştim 4.günde şimdi verdim 3 saatlik fark var etkilermi değeri canim
hulya_1919 Blackkcat ama canim en son akşam 16.00 da vermiştim şimdi öğlen verdim arada 3 saatlik fark var etkilermi onu yanı 4 katımı olması lazım saat farkı olsada
Blackkcat hulya_1919 yok yok artık etkilemez canım,bak rahat ol gerçekten gittikçe daha hızla büyüyor meleğin🤲🏻
[silindi] hulya_1919 o kadar takılma canım sen sonuca bak artış varsa zaten doktora gidersin sen sonucuna bak bizede haber ver 🙈
Tgb2310 hulya_1919 ortalama 3te 2si kadar artmalı 2katı olmasada 3saatlik farkta 4katından az olsa bile bişe olmaz ortalamayı geçsn yeter
hulya_1919 [silindi] eşim diyoki 3 gün oldu kan vereli diyo Cuma akşam 4 te verdim 😀kafam karıştı canim 3 günmü oluyo
Blackkcat hulya_1919 4katından fazla artmış bak canım ne dedim sana😻😌Allaha çok şükür kuzum haftaya pazartesi git bence kese için belki cumartesidegözükür belli olmaz ama♥️