Ebrar19 Dün ilk alttan muayene mi oldum herşey normal doğum gibi gözüküyor ama ben çok korkuyorum panik atak var bende lütfen bana bir akıl verin ne yapmalıyım😞
Nur___ Ebrar19 sakin kalmaya çalış, doğum yapıcaz Allahın izniyle alttan muayene basit bi ayrıntı diye düşün, bebek için gerekli, mesela enfeksiyon yaşadım hep doktor alttan çok kontrol etti beni de hani kasmaya değmez kendini, hayırlı doğumlar şimdiden 🙏🌺
Tazeanne92 Ebrar19 bu Cuma Benim yapılacak çok korkuyorum geçen hafta bir kadına alttan muayene yaptılar ortalığı yıktı kadın korkuyorum o yüzden
hunilimom Ebrar19 rahat ol canım doğum anında alltan muayeneyi düşünme yavruna kavusucagini düşün lac haftaliksin
Nur___ Ebrar19 yok kuzum yapmadım da 15 güne kalmaz yapıcam az beklersen anlatırım ama kadın olarak çok güçlüyüz her şeyin üstesinden geliriz, rahat tut kendini hem acıyı azaltıcı yöntemler mevcut epidural gibi, 🌺
Ebrar19 hunilimom sakin olmak elimde değil panik atak geçirip son anda o kadar acıdan sonra sezeryana almalarından da korkuyorum
Ebrar19 Ben 36 haftalığım mantar olduğu için alttan baktı ve muayene de yaptı belki de mantarım olduğu için bu kadar canım yandı epidural normal Doğum da yapılıyor 1,700 tl fiyatı da uygun ama ne kadar sağlıklı bilemiyorum etrafımda bu şekilde Doğum yapan kimse de yok
Kismett Korkmayin. Sadece derin nefes alip verin hepsi bu kadar . Paniklerseniz aciyor gibi gelir. Ben erken dogum yaptim icin dogum xamani surekli acilmaya bakmk icin muayene ediyorlardi. Ben konusup ilgimi dagitiyordum.
Kismett Hayir hissetmedim. Sancimda da ben geziyordum hareket ediyordum surekli. Cunku cok fazla video izlemistim. Ilk dogumumdu ayrica.
Kubraacar07 Ebrar19 bnde altan muaneden cok korkuyorum panik oluyirum 6 gün once altn muane olamadğm icin sezeryan oldum😐
Prens12_annesi Ebrar19 kaçıncı haftadan sonra altan bakılıyo söylerminisiniz ilk bebegim bilmiyorum tm 😀
Ebrar19 Prens12_annesi tam olarak ben de bilmiyorum ama 38 den sonra olabilir ben 35 haftalığım şuan vajina mantarım olduğu için alttan baktı daha sonra vajinal muayene etti