Elif_12 Merhaba sevgili anneler Doğumum Aralık ta olacak sizce hastane çıkışını onlu mu almam gerek kimisi beşli de yeter diyro fazla masraf yapmak istemiyorum
Alparslanmoms Elif_12 ben 6 Ocak ta Doğum yaptım 5 li hastane çıkışı yeterli hemşireye 5 li hastane çıkışı bir penye birde kalın battaniye veriyorsunuz 10 lu da verseniz giydirmiyor kısa kol zıbın alt üst takım şapka eldiven ek olarak bir çorap giydiriyor
zcolak Elif_12 bana bir 10'lu kayınvalidem aldı 1 tane de %'li kendi annem aldı. Ama 10'lu çok elzem değil demişti annem. Kayınvalidem çok özeniyor 21 yıl sonra yeni torun geliyor diye
Elif_12 Teşekkür ler arkadaşlar cevap için sanırım beş li alacağım fazla bütçem yok zateb bi yerden kısmak gerke 😐
defne55 Elif_12 1 ay sonra doğumum var 5li aldım yeterli bence 10luda olsa fazla giyemeyecek 5lide olsa giyemeyecek o yüzden fazla masrafa gerek yok
Efuchama Alt üst şapka önlük eldiven yeter ki🤷🏻♀️ aralıkta örgü battaniye ya da kalın bişi götür ztn bu setlerin battaniyesi incecik işe yaramaz aralıkta bence
Svldlrbsy Elif_12 İstanbul. Hani bazı yerlerin özel bebek çarsıları var fiyatlar piyasaya göre cok düşük ondna sordum bildiğim yerse yönlendireyim diye
Minnak-mucizem Ben 1 tane 10lu 1 tane 5li almıştım ilk doğduğunda 5liyi verdim sonra ben bildirmiştim digerini
_Merius_ Elif_12 ilk doğumdan çıkınca 5 li olanı vericem ben akşam üzerini degistirirken 10 lü yu giydircem bi tane de tek tulum aldım her ihtimale karşı yanımızda olsun diye yedekli al 2 tane 5 li Hastane çıkışı da iş görür 🥰
begumseker Bi tane 10lu aldık bi tane de 5li. Penye battaniyeniz filan varsa 10luya çok da gerek yok benim fikrim.
Pandabekleyenanne Elif_12 giyebileceği malzemeler önemli önlük zaten takmıcaklar önemli olan tulumu zıbını bence
Seda_123 Elif_12 Ben 10 lu aldım 1 tane ilk çocuğum sonuçta eksik olmasın diye düşündüm 5 li çıkış kullananlarda var ama
Betul3535 Elif_12 ben iki tane 10 lu aldım sonuçta battaniye artı almak istediğindede aynı tutara denk geliyor Böyle takım olmuş oluyor diye düşündüm