Dlktpl DenizOcakLafc oylemı kac haftaloktın aklımızda bulunsun barı benı tarama ıcın uc hafta sonra cagardı taramada kan ve bebek ölçumumu yapılıyo
DenizOcakLafc Dlktpl 11 haftalığım 2 gün sonra 3 aylık olacağım. 😊 heyecan ve sabırsızlık günden güne artıyor 😍
Melegimveben ftmaygmur 9+6 da sordular canım ikili tarama yaptıracakmısın diye ben kabul etmedim bir sorun olsa bebeğinizde aldırmıcaksınız yani dedi evet aldırmıcam dedim gerek yok o zaman dedi öyle kabul etmedim yani haftaya sen gidip yaptırabilirsin ama 🤗
Sisi Melegimveben canim bir sorun olsa Allah korusun ben de aldirmayacagim ama aklima takiliyor yani eger bir sorun var ise ve bilirsem kendimi daha cok hazirlarim gibi geliyor. O yuzden ben de kararsizim ikili konusunda
Melegimveben Sisi canım tabiki senin bileceğin bişey ama bu testi yaptırıp yanlış sonuç alan çok kişi gördüm tanıdım yani bütün hamileliğin zehir oluyor hep aklına takılıyor üzülüyorsun bebişte üzülüyor ben o yüzden düşünmüyorum yaptırmayı
DenizOcakLafc Dlktpl evet ya dimi rüyalar görüyorum kabus gibi şeyler de görüyorum çok karmaşık bi dönem yahu, sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🙏
Dlktpl DenizOcakLafc aynen oyle korkuyorda ınsan ama allaha bırakıl dr a gıdıcez dua edıcez yapcak bısey yok baska ıns gelcek saglıkla benısler bende cok gaz oluyo mıde bulantısı bıde
DenizOcakLafc Dlktpl inşallah geçer canım rahatlarsın kısa zamanda , rahat durmuyorlar bize hissettiriyorlar kendilerini bi şekilde işte 😊
DenizOcakLafc Dlktpl benim gaz şikayetim vardı onu da süt yapıyormuş , laktozsuz süt e geçtim şükür kalmadı. Bulantım hiç olmadı şanslıyım o yönden atlattım o süreci de . Senin inşallah çok zor geçmez 🙏 ablamdan biliyorum çok zor geçiyor yoksa 😞
DenizOcakLafc Dlktpl büyük marketlerde çeşit çok fazla oluyor. Ben içim sütün alıyorum üzerinde yazıyor laktozsuz diye canım .