Sevval eydaNurParldar bnm ikizdi teki düştü bundan içinde herkez erkek diyor bilemicem canım sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil 😊😊
Sevval tugcs amin inş bnm bulantılarım çok olmadı açıktıgım zaman oluyor bşyler yiyince geçiyor senin nasıl
tugcs Sevval benim oluyordu hap kullaniyorum o 2 gun en fazla tutuyor beni ole canim iste zorlaniyrum ama gecicek ins allahin izniyle😓
Sevval tugcs anladım inş geçer bnm kusmamda hiç olmadı çok şükür bide çalışıyorum sıkıntım yok senin iştahında yok sanırım canım
DenizOcakLafc Dlktpl ben dün tarama testine girdim kanımı da verdim perşembe sonucu alacağım 😍🙏❤ Çikolata yersem belki cinsiyet görebilirmiş 🤔
DenizOcakLafc Benim 27 eylül olabilirmiş 😍 11+6 günlük olduk . Cinsiyet belli değil , kusma olmadı çok şükür acıkınca bulantım oluyo sadece , ekşi meyveler bekliyorum sabırsızlıkla 😍🙏🙅♀️❤
Dlktpl DenizOcakLafc oylemı kac haftaloktın aklımızda bulunsun barı benı tarama ıcın uc hafta sonra cagardı taramada kan ve bebek ölçumumu yapılıyo
Melegimveben tugcs 10+4 😍 inşallah eylül sonu ekim başı geliyor bebişim 😍♥ rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤗