BeybininAnasi Doktor eğer bir şey yok dediyse doktorun dediğine güvenmemiz gerek. Hiçbir doktor risk almaz emin olun. Zaten öyle korunaklı yerdeler ki birazcık sarsılmıştır sadece. İnşallah sapasağlam doğar, rahat olun ❤️
Ayse_bayram33 BeybininAnasi aynen öyle ama progestan verdi ya aceba bi risk mı gördü verdi diye düşünüyorum
BeybininAnasi Ayse_bayram33 canım ben ilk 3 ay kullandım progestanı. Ne kanamam vardı, ne başka bir şey. Ama önlem olarak kullandırdılar. Sana da önlem olarak vermişlerdir, canını sıkma
Halecvs Bende düşmüştüm gebe olduğumu bilmeyerek kanamam olmuştu ama anlamamıştım film falan çekildim üstelik 🤦♀️kaybetmeme sebep oldu bebeğimi. Yiyecek ekmeği varsa Allah bi şekilde koruyor onları ☺️☺️
Zeynep1 Bende düştüm merdivenden 23 haftalıkken 2 hafta boyunca ayaklarım yukarıda yattım doktorada gitmemiştim çok şükür birşey olmadı şuan 38+4 haftalığız inşallah seninkinede birşey olmaz rabbim yavrularımızı bize bağışlasın 🙏
Ayse_bayram33 Zeynep1 amin canım amin rabbim kimseyi evladiyelik sinamasinn. Allah evlatlarımızı bağışlasın inşallah
gamzemelisabasak Ayse_bayram33 hiç korkma Allahın izni ile birşey olmaz. O okadar korunaklı biryerdeki kolay kolay dışarıdan zarar veremeyiz 🙏🙏 geçmiş olsun
beyazguvercinim33 Ayse_bayram33 iyi sevindim olmamasına doktor doğru bir karar vermiş siz de endişe etmeyin Rabbim onları korur
Orhann Aynısı benim de başıma geldi 30. Haftadaydım çok zor bi durum acile gittim 24 saat gözetim altına aldılar kordon kopabiliyormuş bu gibi durumlarda ama çok şükür rabbim korudu şimdi ikimizde çok iyiyiz
Ayse_bayram33 Orhann 😱ay Allah korusun ya . Bebekte bı sıkıntı yoktu. Öyle şiddetli bı dusmede olmadı zaten ya Allah'tan.
Essrakk Annem de bana 7 aylık hamileyken boydan boya yuvarlanmış merdivenlerden. Koruyan Allah sen merak etme 🙂
Ayse_bayram33 Essrakk aynen canım Allah'a emanet artık ama kıpır kıpır kaç saat oldu hıc hareketsiz kalmadı eskisi gibi devam dönüp duruyor