Beray34 seyma19 doğum haricinde gidilebilecek bir hastane İlk doğumumu orada yaptım mezbaha gibi yanyanasın herkesle psikoloji kalmıyor ilk tecrübesizlikte kötü bir deneyim olmuştu
seyma19 glchn ben yarin perinatalojiye gidecem.orda ilk defa gidecem kimseyi almayacaklar mi yani yanima
Tekitakume Hasta dışında kimseyi almıyorlar ama kapıda bekleseler sıkıntı olmuyor çok mesafe yok arada yani özelde kapıda bekleme gibi bişi oluyor
Tekitakume Genelde sabah erken saatler randevu için boş oluyor ben ayda 1 randevu aldığım için şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım ama 8.30-8.40 alıyorum mesela
Tekitakume Doktor seçimi yapma için de anne riskliyse anneye göre bebek riskliyse bebeğe göre randevu almak en doğrusu Doğum için tavsiye edemem tecrube etmedim ama muayene kapsamlı oluyor benim bebeğin kol bacak ölçülerini bile yapıyorlar ama tabi çok ilgi beklememek gerek
Tekitakume Bir kere doktor farkı var sonuçta doktor uzman perinatolog yani bu işte uzmanlaşma için ekstra yan dal yapmış öteki taraftan ultrason aleti daha kapsamlı diye düşünüyorum. Tabi alet ekipman benim varsayımım
Tekitakume Bu arada şöyle ufak bir tavsiye de bulunayım nacizanw tecrübelerime dayanarak eğer ikili test ya da ayrıntılı ultrason yapmak için randevu alıyorsanız 182 yi aramak daha mantıklı muayene için mhrs den almak daha kolay ben ayrıntılı için mhrs den randevu anlamamıştım
seyma19 Tekitakume beni çocuk kalp cerrahisi yönlendirdi ne yapacaklar bilmiyorum ne icin gittiğimi bile bilmiyorum renkli usg çektirdim delik kalp dedi
Tekitakume İnşallah birşey çıkmaz bol bol dua edin bizimde dualarımız sizinle. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.