Tusubasa eknsnsr98 ben kullaniyorum skolyoz hastasiyim ve bebeğin kemik gelişimi sırasında d vitaminini vucut çok tükettiği için veriyor.
Seda_123 eknsnsr98 Ben devit 3 kullanıyorum decavit kullanıyorum doktorum sağlık ocaginin verdiği folik asiti bıraktırmıştı bana devit 3 kullanımında sıkıntı olsa doktorum kullanmama izin vermez bişey olmaz canım baya faydası oldu devit 3 ün 10 larda olan d vitaminim şimdi 30 larda yaklaşık 4 aydır doktorum her bittiğinde yazıyor
Cookie_the_pomy eknsnsr98 Ocean D3K2 damla vitaminini kullandım 6 aylıkken bıraktım ara ara halsiZ hissettikçe kullanıyorum. Ek olarak b12 de kullandım. D vitamininin bi zararın görmedim. Aksine çok enerjik bi genelik geçirdim.
eknsnsr98 Hzr_7714 ya prospektüsünü okudum gerek olmadıkça hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyordu ondan dolayı korktum biraz
eknsnsr98 Cananmehmet prospektüsünü okudum hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyordu ondan dolayı korktum biraz
Hzr_7714 eknsnsr98 Anladim ama zararli olsa vermez 2 doktorda diye dusunuyorum d vitamini gebelikte cok onemli duzenli kullanin.
2020_Annecik eknsnsr98 sağlık ocağına gittiğin zaman her ay düzenli kan ve idrar tahlili yapılıyor ben sağlık ocağında iki kere yaptırdım bir 8.haftada bir 12. Haftada 16 .haftadayım haftaya gidip yine tam kan sayımı yaptıracağım sağlık ocağında benim doktorum yaptır bakalım diyor aile hekimine rica ediyorum giriş yapılıyor gidip kan idrar veriyorum ertesi gün çıkıyor sonuçlarım her ay olmasa bile 2 ayda bir kan tahlili yapılmalı bence ona göre ilaç başlıyor doktorlar
eknsnsr98 2020_Annecik benim doktorumda sanki söyledi diye hatırlıyorum neyse sağlık ocağına bu sefer gittigimde söylerim
Demet-budak eknsnsr98 o yuzdendir canim ben 40 kiloyla hamile kaldım cunku cok zayiftim. Bence vitaminlerinde etkisi var 19 haftaligim suan 8 kilo aldim
Okyanus54 Bana da verdi sağlık ocağı sağlık bakanlığından onaylı ücretli satılamaz diye yazıyor hatta kutusunda bizim için gerekli olmasa bile bebeğin kemik gelişimi içinde yararlı olur diye veriyorlar hatta geçen gittim bittimi dedi tekrar verdi bana yani vitamin bi zararı olacağını zannetmiyorum