Turna20 TugceCakir peki meme etrafında tütleriniz var mı ya? Onları almak gerekir değil mi nasıl emziricez?
TugceCakir Turna20 Turna20 canım var ama onları da cımbızla tek tek koparıyorum büyük uzunları başka alamıyorum göğüs çevremi uzunlarını alıyorum açımiyo zaten
Minikmucizem_ Sibl8 lazer epilasyon yaptirmistim uzun bi sure tum vucut hamilelikle birlikte eskisi gbi olmasada cikmaya basladi. Cok kalin ve koklu olmadiklari icin eldivenle rahatlikla aliyorum
mervella Sibl8 ben hamilelikten önce lazere gidiyordum hamile kalınca birkaç seansım kalmıştı dondurmak zorunda kaldım ağda yaptırıyorum şu anda en temizi o zaten hamilelikte
Sghslove Sibl8 almıyorum çok az çıktı gebe kalınca. Dökülür doğumdan sonra dediler. Alıp artırmak istemedim
Sevdaoyku Dilekbodur ya bende onla aldım ama kalın çıkardı. Dediğin gibi çok cigaldi ne yapacağım bilmiyorum
BirVeraAnnesi35 Sibl8 komple ağdaya hiden biriyim ama göbeğimi aldırmıyorum çünkü sonrasında dökülecek diyor herkes eğer aldırırsan sertleşir ve hep aldırmak zorunda kalırsın dediler şimdilik bekliyorım eğer dökülmezse doğumdan sonra aldırırız artık
Seyma1234 Sibl8 anladım ama çok acır ya agdayla zaten çok gergin ya bide alınırken çatlama ihtimali olabilir mi acaba 🤷♀️ Onu düşündüm şuan