TugceCakir Sibl8 ben komple lazere gittim evlenmeden önce ama şuan hamilelikte sanırım hormonlardan yine aynı şekilde çıktı tuylerim
ylzzz Sibl8 epilatörle bacak kol altı. Eldivenle bikini bölgesi göbeğimde de tek tük sertleşip uzayan var onu da eldivenle çekiyorum
ozguk Sibl8 yok çok şükür bacağımda bile yok sadece bikini bölgesinde çıkıyor benim bütün kıl tüy kafada toplanmış 😂
Dilekbodur Valla ne yalan söyliyim komple ağdaya giden bir insandım ama tüylerimde acayip artış oldu artık bunaldım gitmekten ağda dışındaki alternatiflerle idare ediyorum,göbeğimide şu an bayanlar için olan hassas jiletle alıyorum bir sıkıntı yaşamadım tedaviyle hamile kaldım hormonlarım bozuktu tüylerim arttı artık doğumdan sonra çaresine bakıcam😃
Sevdaoyku Dilekbodur ya bende onla aldım ama kalın çıkardı. Dediğin gibi çok cigaldi ne yapacağım bilmiyorum
Sweetblonde88 Sibl8 sadece bikini bölgesi ve bacak makine ile. Göbeğimi almıyorum bıyıklarımı da almıyorum. Kol altı için önceden epilasyona gittim tüyüm yok.
Simsim6 Sibl8 basin jileti gitsin en rahati zaten hamilelikten sonra lazere koscaz yine hepimiz agdanin acisi cekilmez surekli😹
Edanurrr @Sibl8 her ay ağdaya gidiyorum gitmişken de hepsini aldırıp öyle çıkıyorum.. mis gibi oluyor hem de büyük kolaylık
Deletedmom6 Sibl8 Valla ben öyle şimdiye kdr 1 kez almıştım çünkü hem göbeğim de yok hemde az oksa da sarı gözükmüyor geçenlerde ağda yaptım valla artık almam heralde çıkmıyor pek.
CansuDRY Sibl8 Canım önceden alıyor muydun göbeğini. Eğer hamilelikte tüylendiğin için alacaksan hiç alma. Gerçekten de doğumdan sonra hepsi dökülüyor.