ShrBkr Deletedmom029 aysena tasarımdan yaptırdım şuan kargoda geliyor fotoğrafını attılar çok güzel duruyordu elime gectiginde yorum yaparim
OznurC Bende instagramda bir sayfayla anlaştım gibi eldiven tulum şapka işlemeli kapıda ödeme 90 tl oliviatasarım
Hilaldenerieser Zynpbanu Canım o sayfada çok pahalıya yapıyor ürünleri çok çok güzel ama sordum 10lu sete 600 lira dediler şok oldum 😱
Tugba0133 Deletedmom029 annebebeklereozeltasarımlar sayfasından yaptırdım 1 haftada teslim edildi çokta beğendim
Kdrkdr Bende minikdükkanım diye bir sayfadan aldım yastık tulum şapka eldiven 100 tl ürünlerim dün geldi çok güzeller😍
Arzumms @turkancakar Deletedmom029 onlu yaptırmadım sadece eldiven, şapka, tulum yaptırdım 70 liraya geldi.
Tugba0133 Deletedmom029 zıbın bere ve eldiven zıbının ön ve arka tarafında ve bere de isim yazıyor kanat var 70 tl gayette güzel ve uygun buldum
Esinserkan Deletedmom029 canım ben instagram da minikonsept sayfasına yaptırdım 180 tl diye hatırlıyorum 10 lü hastane çıkışı. Hem çok geç geldi hem de eldivenin biri koskocaman biri küçücük hiç memnun kalmadım
Deletedmom029 Esinserkan ya ay o zaman daha dikkatli olmak lazım. Az önce birisi sizin yaptırdığınız sayfayı önermişti memnundu
Esinserkan Deletedmom029 istersen fotoğraf ını atabilirim kişiden kişiye değişir tabi memnuniyet ama ben hiç memnun kalmadım. Hatta en son o sayfaya bebek doğduktan sonra mı göndericeksiniz dedim biraz tartışmam yaşadım öyle gönderdiler ertesi günü
Sumeyra19 Deletedmom029 evet memnunum 10 lu çıkış işte tulum zıbın alt üst eldiven şapka içlik battaniye önlük ağız mendili
Mihribaliyar Deletedmom029 Nevresim takımı 130 tl hastane çıkışı 125 tl idi altın yastığı, müslin panço hediyesi vardı ve kargo ücretsize geldi 250 tl ve üstü olduğu için