Fistiklarim_12 Merhaba kızlar ben iki gün önce hamile olduğumu öğrendim dün sağlık ocağında tahlil yaptırdım kan tahlili hemşire değerlerin düşük biraz hamilesin ama dedi 4.2 haftalık hamileyim betahcg değerim 208 sizde çok mu düşük moralim çok bozuldu
Musel Fistiklarim_12 bende 212 çıkmıştı 2 gün sonra kan verdm 403 çıktı daha da vermedim kan değeri güzel yükseliyo diye fakat 208 4 haftalık olmuyor canım 3 haftalık oluyor çünkü ben kan verdm 1 hafta snra gittim 4+5 çıktı
aksu5334 Fistiklarim_12 hiç moralini bozma hafta hafta belli bi değer yok illa bu olacak diye insandan insana değişiyor. Sen 2 günde1 tahlil yaptır 3 aşağı 5 yukarı 2 katına çıkıyorsa değerin sıkıntı yok demektir. 2 3 defa tahlil yaptırsan yeterli oluyor😉
Purple13 Fistiklarim_12 önemli olan düzenli bir şekilde artması bozma moralini bir kaç gün sonra kana tekrar bakacaklar zaten.ilk değerim 5.96 çıkmıştı şükür 31 hafta olduk.olumsuz düşünüp çağırma kötüyü. Bu evrede beklemek Zor oluyor ama biraz daha sabır.
Bsarkzolu Merhaba canım benimde öyle olmuştu korkma hatta ilk 25 çıkmıştı bhcg şu an 1500 lerde 48 saat sonra tekrar ver kan değer artıyorsa sıkıntı olmaz inşallah🙏🏻
Aysenuryk Ben ilk gittigimde 39 cikti. Daha sonra 390. Onemli olan duzenli bir sekilde yukseliyor olmasi 😍 bebegin haftasina gore deger normalse hicbir sıkıntı yok😊
Esmaaaaaa Fistiklarim_12 canım ben 3haftalık falandı yanlış hatırlamıyorsam 20 idi değerim öğrendiğimde hiç merak etme sen 😊
Bayanpanik Kızlar bişey sormak istiyorum en son cumartesi özel hastanede kan verdim 855 çıkmıştı dün de sağlık ocağında verdim bugün sonucu aldım beta hcg 》1300 diye çıkmış sonuç doktora sordum neden tam bi değer göstermiyo die 1300 'ün üstü genelde böyle çıkıyor dedi ama saçma geldi
Bulutumsu Fistiklarim_12 Merhaba inanmayacaksınız ama benim değerim “8” çıkmıştı bildiğimiz 8 ve öncesi iki tane kimyasal genelik. Hiç ümidim yoktu artacağından şuan 15 haftalık gebeyim 👶🏻
1ipek- Bulutumsu ya benimde degerim 8cikti 2gun once ,bugun tekrar kan verdim yarin alicam sonucu, bende korkuyorum yukselmeyecek diye adetimede 3gun kaldi insallah kimyasal gebelik olmaz ya😔8 den sonra ne kadar yukselmisti sizde