pelin_87 _Merius_ huzurla yatsın yerinde inşallah, Rabbim mekanını cennet eylesin, varsa bir günahı Rabbim yaşadığı acıları kefareti sayıp hepsini silsin inşallah
[silindi] Betulackln hayır bu ilk bebeği değil büyük kızı daha var diye biliyorum 18 yaşında bilginiz var mı?
Betulackln [silindi] yok hic bahsetmedi daha önce bi evlilik yapmis ama ondan çocuğu yoktu bildigim kadariyla bu esiyle 5 yillik evli daha diye biliyorum siz nerden boyle bi bilgiye ulaştınız
[silindi] Betulackln ben yakınlarımdan öyle biliyorum eminim de şaşırdım dogrusu burda her şeyini paylaşmıştı rağmetli allah büyük kızını ve kücük millasını ona bağışlasın
[silindi] FSCMK yakın bir arkadaşım tanıyordu demeti 18 yaşında bir kızı oldugunu oradan biliyorum. ilk eşinden
[silindi] FSCMK bilinmeyen bir bilgi oldugunu bilmiyordum .. ölmüş insanın arkasından polemik yaratmak istemiyorum... allah tekrar rağmet eylesin eminim baska bilenler vardır büyük kızını .. allah ona da sabır versin
Gizemciim hayat işte... hiç tanımadığın insanın hüznü sana çöküyor. biz kimiz ki senin çektiğin acıları çekelim ? başımız dönüyor midemiz bulanıyor diye dert yanıyoruz... kadıncağız kanserle savaşmış ve bebeğini dünyaya getirmiş. gönül isterdi ki büyütmekte nasip olsun ama vade buraya kadarmış. ben de çoğunuz gibi kendisini tanımıyorum ama gerçekten derinden üzüldüm. dilerim gittiği yerde mutlu huzurlu olur yavrusunu gözetler rüyalarına girer iyilik meleği olur. hepimizin gideceği yer aynı dünya boş. Allah sana cenneti bahşetsin. kızını da korusun 😪😪
Beray34 Mekanı cennet olsun inşallah 🙏rabbim kalanlara sabır versin evladınada çok mutlu bir ömür nasip olsun inşallah😭
Gigi89 Allahım mekanını cennet kabrini nur eylesin. Kalanlara sevenlere sağlık iyilik sabırlar versin. Yavrusu inşallaah güzel ömrü olsun. 🙏🏻
momyyyyy İnsanın boğazı düğümleniyo gerçekten... Allah rahmet eylesinn mekanı cennet olsun inşallah😔🙏
deletedmom9494 _Merius_ Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah bir postta konuşmuştuk oradan tanıyorum Rabbim alessia ya uzun ömürler versin o çok güçlü bir anne 🙏
Kuzucugunannesi _Merius_ ayyy kuzum yaa o kadar mücadele etti mucize bebegini dogmak dunyaya getirmek icin daha yavrusuna doyamadan göçüp gitti rabbim ailesine sabir versin mekani cennet olsun ve eşi ailesi yavrusuma annesinin ne kadar guclu ve mucadele fedakar anne olduğunu anlatsn..
Ruqeyyam_2018 Ya bu nasıl bişey yaa. Çook üzüldüm boazımda düyümlendi. O doyamadıki yavrusuna Allahım sen bilirsin en iyisini. Yeri cennet olacaq inşAllah. Ruhu nurla dolsun çok üzüldüm tüylerim diken diken oldu rabbim evladına uzun ömür versin sevdiylerine sabr. Taktiri ilahi . Rabbim her kesi korusun çocuqlarımızı anasız babasız bizleride çocuklarızsız bırakmasın 🙏