Mervemm Dorukvedemirinannesi nasıl oluyo bu ben internette baktim daha once hamilr kalmadan 3 ay flan önce yatirman lazim mis
Dorukvedemirinannesi Mervemm Sen gittiğin hastaneye analik hakkindan yararlanmak istediğini belirt onlar sisteme kayıt yaparlar sigortali gibi bakınırsın sgk anlaşmalı olan özel hastanelerde geçerli belirtmezsen normal ücret alırlar işlerine gelir.
Mervemm Dorukvedemirinannesi tam canim ben pazartesi gitcem sorayim hatta bi telefonla arayıp sorayım
Mervemm Dorukvedemirinannesi 170 aradim sadece devlet hastanesinde gecerli dediler özel hastanede yokmuş
Dorukvedemirinannesi Mervemm ozeldede gecerli bi bayan vari burda paylasmisti senbi sor şansını dene canim.
Sibel3535 Mervemm benim de sigortam yok. Hep özel hastaneye gittim ve bütün özel hastaneler bakıyor tabi siz belirtmezseniz normal ücret alıyorlar.
nuranruzgar Galina bende geçen hafta sordum canm alt katta bı bayan ilgileniyor ücretlerle alakalı 2500 dedi banada malesef süsleme olmuyor 🤗 rica ederim sağlıkla gelsin bebisler
Sibel3535 Mervemm Merhaba. Sigortası olmayan bütün anneler analık halinden yararlanabiliyor. Yani sigortalı gibi ücret ödüyorsunuz. Bilginiz olsun.
Mervemm Sibel3535 ya ben sordum bana yok dedi 170 deki bayan pazartesi gidersem soyleyeyim analik hakindan faydalanmak istiyorum diye ama sanmıyorum yapacaklar