Junemother Merhaba iyi geceler herkese 5+5 günlük ve sonrası olanlar kalp atışını doktorunuz kaçta gördü ve duydu ben 6+4 ye gitmiş olacağım kalp atışını görür mü doktor şimdiden merak içindeyim görürüz dedi ama yine de sizler kaçıncı hafta da gördünüz merak ettim 😊
Merryy Junemother canım 5+5 te kesemi ve yolk sacı gördüm 6+6 da yani dün kalp atışını ekrandan gördüm ultrasonda 6 haftalık çıktı haftaya cuma günüde sesini duyucam inşallah 🙏🏻
Kubussce Junemother Merhaba. Kişiye göre değişiyor. Geç döllenme olduysa eğer daha geç duyabilirsiniz. 7+5 olmamız gerekirken ultrasonda 7 haftalık çıktı ve o zaman kalp atışını duyduk daha önce gittiğimizde duyamamıştık😊
Junemother Melikerem_17 Sizinde geç döllenme heralde bende pazartesi gideceğim 28 ekimde 6+4 olucak bakalım neler olucak herkese sağlık ile duymayı nasip etsin Allah 🤲
BeybininAnasi 6+1’de duydum ben. Ama sanırım ben adetten hemen sonra falan hamile kalmışım çünkü 4+3te karından ultrasonda kese görünüyordu benim, kan tahliline bile ihtiyaç duyulmadı. Geç döllenmede biraz daha zaman alabiliyor. Duyamazsanız da canınızı sıkmayın.
Junemother BeybininAnasi Sanırım benim ki geç döllenme oldu 5+2 de gözüktü yani 4+5te gitmiştim doktor bakmadı bile gözükmez diye geç mi döllendi tam anlayamadım ama 6+4 gittiğimde duyulmazsa öyle olduğunu anlarım artık teşekkür ederim 😊😊
Melikerem_17 Aynen geç döllenmede 9 haftalığa kadar normalmiş duyulmaması o yüzden ben panik yapmadım ☺️
Junemother Gulcangzl16 Hadi bakalım yarın 6+4 olcak o zaman 😊 hayırlısıyla inşallah duyarsanız yazın 🤲
Junemother Kubussce Biz ne zaman duyacağız bakalım insan merak ediyor tabi kişiden kişiye değişiyormuş bilmediğimiz ne çok şey var 😊😊 hayırlı olsun inşallah sağlıkla alın kucağınıza
Bebibebi Btlay-27 bn 6+ 0 da gittim kalbi atıyodu küçük olduğu için duyamadık ama bu hafta içinde duyulur dedi