Naz5558 Hilaldenerieser merhaba ben de Fatma hanıma gidiyorum memnunum şuan için. 26 haftalık olduk henüz doğum ücretlerini sormadık 😅 siz öğrendiniz mi?
Hilaldenerieser Naz5558 Merhaba. ☺️Ne güzel aynı doktora gidiyormuşuz, 3 hafta sonra benim randevum o zaman sormayı düşünüyorum 😊🌸
Naz5558 Hilaldenerieser Ben de birdahaki randevuda inşallah sormayı düşünüyorum hep erken diye düşündüm 😄
Hilaldenerieser Naz5558 Öyle ama aklımıza takılmasın soralım bilgi alalım bişey kaybetmeyiz😊 siz ne zaman randevu aldınız yakın tarih mi?
Naz5558 Hilaldenerieser Ben yeni muayene oldum. Temmuz ayında arkadaşım sezaryen oldu 1200 TL ödedi normal doğum daha pahalı diyorlar 🤔
aceli_2123 Hilaldenerieser neden memur(öğretmen ) indirimi 90 lira bende Memurum polisim 105 lira olarak ödüyorum indirimli ? Öğretmen polis farkı mı var ?
Hilaldenerieser aceli_2123 siz polis olduğunuzu belirttiniz mi, bildiğim kadarıyla memur derken hem öğretmeni hem polisi kapsıyor biz 90 tl ödüyoruz sizinde o fiyatı ödemeniz gerekiyo
Fzlt Memroial aydın ılgın gidiyorum muayene ücreti 195 kamu indirimli . Yakın zamanda iki arkadaşım sezeryan oldu onda çok memnun kaldılar. Ben de 32 haftadayım sezeryan olacak bakalım inşallah sağlıkla atlatırız.🙏🏻
hilal_cik Genesis Sezin vurala gidiyorum.sağlik ocagimdaki hemsiremin tavsiyesiyle gittim ve Çok memnunum. Genesis hastane olarakta fiyat olarakta ideal bence. Muayene 110 tl doğumda bildiğim kadarıyla 1700.
Canscan Hilaldenerieser hilal_cik bende Sezin Vural’a gidiyorum ve genesiste bütün dok gittim biliyorum daha önce düşüklerim Olmuştu kesinlikle Sezin hanım çok iyi.
yigitmom_ Genesis Hastanesi Mahmut Erdemogluna gidiyorum muayene ucreti 135 tl normal dogum 1750 tl sezeryan 2000 tl
Canscan Dilan92 bende genesiste Sezin Vural’a gidiyorum muayene ücreti 110 tl Gayette ilgili bir doktor.
yigitmom_ Naz5558 canim bende Mahmut Erdemogluna gidiyorum Doçent kendisi 135 tl ödüyorum mesleki kademesiyle alakalı bir durum mu acaba bilmiyorum bende
Dilan92 Naz5558 Genesisteki fiyat farkı doktorların cinsiyetinden kaynaklı. Yani en azından bana öyle söylediler, muayene ücretlerini öğrenmek için telefon etmiştim kadın doktorların muayene ücreti erkeklerinkinden bi tık daha düşükmüş
Naz5558 yigitmom_ doçentmiş tatbiki fark ediyor ama diğer kadın doğum doktorların fiyat değişikliğini bilmiyorum 🤔 sağ Salim bebişlerimizi kucağımıza alalımda canm gerisi mühim değil 🥰🥰