Ezgimrt1 Kızlar sol tarafa yatmak sağlıklı diyorlar doktorlar ama ben sol tarafta hiç rahat edemiyorum ve nefesim daralıyor sizde de öyle oluyor mu 29+1 günlük hamileyim
Yhyh35 Ezgimrt1 canım benim de öyle sağ da daha rahat yatıyorum nefesim de rahat alıp veriyorum neden acaba
Njlaa Ezgimrt1 sağlıklı olanı o ama bnde yatamıyorum bi uyanıyorum kalbim sıkışmış gibi ağrı hissediyorum sol kolumda uyuşmuş oluyor normalde yüzüstü yatardım ama o zaten yok kolum uyuştukça sağ tarafa dönüyorum mecburen..
Dilru Ezgimrt1 sola yatmayi genelde bebekte gelisim geriligi oldugunda oneriyorlar. Eger sag tarafinuza yatarken rahat ediyorsaniz oyle uyuyun. Ama arkaniza yastik koyun her ihtimale karsi uyku arasinsa sirt ustu yatmamak icin.
Ezgimrt1 Yhyh35 bilmiyorum ki canım bende öyleyim sağ tarafa dönmezsem rahat etmiyorum sol tarafta nefesim daralıyor
Yhyh35 Njlaa kesinlikle aynısını yaşıyorum gündüz solum rahat uyuyorum ama gece hiç olmuyor dönüyorum sürekli rahat edemediğim içinde
SevgiIbrahim Bende soluma yatinca sag kasigima dogru rahimde sanci gibi kramp giriyo. Sirtustu yatmiyorum zaten daha 11 hafta hamileyim sag tarafimm çürüdü resmen. Gecen sene hep sagima yattim oglum a hamileydim. Anlicagin 1 senedirr daha fazla hatta boylee maaf oldumm hep sagima yatarak
Masalefsa Yenianne65 28 inci haftaya kadar sağ tarafıma yatardım soluma yatınca nefesim kesilirdi 29+4 olduk şimdi sağıma yatamıyorum
Dilru Ezgimrt1 yani bana doktorum hicbir zaman illa sola yatacaksin saga donemezsin demedi. Sadece sirt ustu yatma damarlara baski yapar dedi. Ben 34. Haftaya kadar genelde sag tarafimda uyudum. Simdi bebegim sag tarafimsa toplandigi icin mecbur solda uyuyorum. Yani suan nasil rahat ediyorsan oyle uyu. Zaten cok zor rahat pozisyonu bulup uykuya dalmak
Evakurylenko Ben de sola yatınca kalbim sıkışıyor nefesim daralıyor doktora söyledim sağa yat o zaman hangisinde rahat ediyorsan önemli olan o dedi ❤️( 36+6 )
MNursel Ben yan yattığım zaman ne tarafa yatarsam hep oraya sert tekmeler atıyor. Bende zarar gelecek düşüncesiyle sırt üstü yatıyorum. Ama gece uyandığmda yine yan yatmış buluyorum kendimi
LoriLori MNursel sırt üstü yatışı doktorlar kesinlikle önermiyor,çok tehlikeli,damara baskı yapıp oksijenin tıkanmasına yol açıyor,sola yatın 👍🏻
Esra81 Ezgimrt1 ay bende aynıyım benim bebegim hep solda soluma yatarsam sıkışmış gibi surekli tekmeliyor o rahatsız oluyor diye bende hep saga yatiyorum sağım felc