Ezgi90 korkmazhll 🙏🏻 Pazartesi sabırsızla kontrolü bekliyorum. Umarım alması gerektiği kadar almıştır kiloyu 🙏🏻 Doğum yaptınız mı siz ?
korkmazhll Ezgi90 inşallah istenilen kiloya gelir Yok yarın sabah bidaha bakılacak ya alacak yada birkaç gün bekleyecek
korkmazhll Suziiaannee aç kaldım kaç saat hoca son anda baktı vazgeçti bugün durumu biraz daha iyi yarın sabah yine bakalım ona göre birşey yaparız ama en fazla birkaç gün daha uzatırız dedi
Suziiaannee korkmazhll yaaa kıyamam Allah yardımcın olsun canım hayırlısı ile sağlıkla kucağına al inşallah
korkmazhll bufemu ayy bende senin gibi bi yok yok yanımda olacak diyorum sonra o kadar küçükmüş ki bugün baktı 35 hafta 1800 kg dedi bu kadar küçükken kesin girer ya diyorum
bufemu moralini bozmak istemem ama 2 kilonun altında oldu mu kendi beslenemediği çenesi öabuk yorulduğu için sağlıklı olsa bile yinede küceze alıyorlar ama evet kilosu dşükmüş sizinkinin ama küvezde çok iyi bakıyorlar inanın korkmayın sakın yanınızda olup emmeyip sorun çıkasıya ord aiyice bakarlar sorunsuz büyütürsün inşallah sıkma canını sen
korkmazhll bufemu evet evet ya sağlıklı olsun da valla gitsin küveze ben gider gelirim inşallah o sağlıklı olsun
SuleDoruk korkmazhll tam 34+4 de oğlumu doğum yapmıştım. Sarılığı (oldukça uzun süren) dışında başka hiçbir sorunu olmamıştı şükür. Korkma Rabbim in izniyle herşey yoluna girer. Bol bol dua et.
Belmad Semooshh merhaba, benim kizim 37 haftalikdi 2,600gramdi, 40+1 dogum yapdim 4,118gramm dogdu, bebekler son haftalar daha cok kilo aliyor, suan gayet normal bence kilosu
Semooshh Belmad içimi rahatlattın teşekkür ederim Sağlıklı uzun ömürler versin inşallah Rabbim evladına 🥰🥰
Elanur58 korkmazhll Hayırlı akşamlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah iyi düşünmeye calis iyi olsun Rabbim kolaylık versin
ayshen1003 korkmazhll 35 haftalıktı 32 gibi doğdu. 2000 gram doğdu ama 1750 grama düştü. Büyümesi kilo almasından sakın korkmayın diğer şeyler daha önemli. Kötü düşünmeyin ama doğduktan sonra sadece çocuk doktoruna güvenmeyin nörolog beyin cerrahı fizyoterapist fizik tedavi doktoru bunlar muhakkak görsün nacizane yaşadıklarımın öğrettikleri, benim fikrim. Sağlıkla kucağına al inşallah
ylzzz Ezgi90 ya bana da dediler 50 gram aldı bi haftada. Sga bebek(küçük ama sağlıklı bebek) diyen oldu. 2.5 kilonun altında doğacak dediler. Bebeğim 31+6 da 1400 dü 33+6 2000gr oldu kafası boyu da 1 hafta önde çıktı.daha erken bence minyon demek için aldırış etme yemene bak
Ezgi90 ylzzz 2 haftadır çok fazla dikkat ediyorum. Bakalım pazartesi günü doktor ne diyecek. Sağlıklı olsun da zayıf olabilir hiç problem değil 🙏🏻