korkmazhll Bertevc darısı başıma sizleri duydukça morel oluyorum bebeğimi kucağıma alsam bi 😕 şuan en iyi burada yaşayanlar anlar
Birgul__ Nzlkca plesentaniz sirkum vallat mi.benim oyle de malum devlette birsey yapilmiyor anca riski soylenip korkutuluyor 😭
korkmazhll Birgul__ anlamadım ki canım yani kordon yeterince kan pompalamıyor denildi Allah şifa versin hepinize
Nzlkca Birgul__ vaza previa dediler. Bir büyük birde küçük parçadan oluşuyor. Küçük ve büyük parça birbirlerine damarlarla bağlı. Erken doğum yapmamın sebebi plasentamın rahim ağzında olması ve damarların açık olması. Bebek doğum kanalına girmeye çalışırsa damarları patlatıp kanamaya sebep olabilir. Buda ikimiz içinde risk oluşturur dediler. Bana böyle anlatıldı. Size ne dendi?
Birgul__ Nzlkca benim plesenta sirkum vallat mis.Erken dogum,gelisim geriligi,fazla kanama,erken ayrilmasi olabilirmis.suyu da az.ama gun verilmiyor,baska bir sekilde bilgilendirme yok.3 gunde bir kontrole gidiyorum 😔
Ezgi90 korkmazhll Allah yardımcın olsun 🙏🏻 Bende bundan çok korkuyorum benim kızımda 2 hafta geriden geliyor. 1 haftada 80 gram anca alabilmişti. 32.haftamda 1680 gramdı. Doktor şimdilik minyon bir bebek olacak diyor ama endişeleniyorum ☹️
ylzzz Ezgi90 ya bana da dediler 50 gram aldı bi haftada. Sga bebek(küçük ama sağlıklı bebek) diyen oldu. 2.5 kilonun altında doğacak dediler. Bebeğim 31+6 da 1400 dü 33+6 2000gr oldu kafası boyu da 1 hafta önde çıktı.daha erken bence minyon demek için aldırış etme yemene bak
Asel--- korkmazhll canim benim bebegimdede gelisim geriligi vardi . 34+4 te sezeryana alindim. Bebegim 15 gun kuvezde kaldi bugun taburcuyuz cok sukur biseyi yok . kuveze alinma sebebi kilosunun 1920 doğması 2 ustu dogsaydi almiycaklarmis
Asel--- korkmazhll ben spinal sezeryan oldum cok rahatti ameliyat ani. Sonrasind bende tansiyon problemi oldugundan yogun bakimda 2r saatlik bi magnezyum serum basladilar o surec zordu. Agri sizi oluyor ama 48 saatten sonrasi daha rahat . Korkma Rabbim saglikla kucagina aldirsin insallah
korkmazhll Suziiaannee aç kaldım kaç saat hoca son anda baktı vazgeçti bugün durumu biraz daha iyi yarın sabah yine bakalım ona göre birşey yaparız ama en fazla birkaç gün daha uzatırız dedi
Eseenn Semooshh sizin kinin kilosu benimkinden fazla. 35+3 1932 kilo bende de karın çevresi geriliği var doktor net bişey demedi geçen hafta ama tahminimce Benim de Sezeryan olur durumdan dolayı
Semooshh Eseenn haftada kaç gram alması gerekiyor diye bişey de demedi mi peki. Bu Haftalardan sonra kilo alıyor diyorlar inşallah güzel gelişir normal olur sizinde
Ezgi90 korkmazhll 🙏🏻 Pazartesi sabırsızla kontrolü bekliyorum. Umarım alması gerektiği kadar almıştır kiloyu 🙏🏻 Doğum yaptınız mı siz ?
Nur95 yarın benım de belli olucak en son gittiğimde 35 haftamdaydım 32 hafta 4 güne uyumluydu bel çevresi bel çevresinde geriden gelme vardı 1 haftada 120 grm almıştı bebeğim sadece suan 36 haftamdayım 37 e giricem yarın doktor randevum var inşallah dua ediyorum kilo almış olsun kızım sizede geçmiş olsun i🙏🏻
bufemu bende oğlumu 34 haftalık doğum yaptım gelişim geriliği falan denmedi ama kanamam olduğu için doğum başlamıştı 47 cm 2520 kg doğdu küvezede girmedi sağlıklıydı iyi düşünün iyi olsun dr girer küveze dedi ama ben girmicek biliyorum demiştim girmedi
korkmazhll bufemu ayy bende senin gibi bi yok yok yanımda olacak diyorum sonra o kadar küçükmüş ki bugün baktı 35 hafta 1800 kg dedi bu kadar küçükken kesin girer ya diyorum