Cigdemlii 39+4 kasılmalar, sancılara devam ama gelen Yok 🤷♀️ Yatağa girince suyum gelir mi acaba diyerek önlem alıyorum, ya da gece sancıyla mı uyanırım ? Sabah ise sancı başlar mı? Bugün doğurur muyum ? Akşama kadar kendimi dinliyorum, yorulduk ama sonuna da geldik sabır ve şükür 🙏🥰
bsratoprak Cigdemlii tam anlamıyla gün içinde düşündüklerim 😊 aynen sabırla sona geldik hayırlısıyla kucağımıza da alalım inşallah😊👼🏻
Hazemmirzam bsratoprak sen buna gelmiyor mu diyorsun canım benim kızım 43+0 doğdu tam:) miladi dolmuş gebe diye kayıt im var hastanede 😄😄
bsratoprak Nesexx aynen artık düşünmüyorum ne zaman isterse o zaman gelecek günü ne zaman dolarsa artık 😊
Cananmehmett bsratoprak bende 39+1 bir hafta önce kahverengımsı akıntım afet olursun pıhtılaşma gelır ya o sekılde ufak bırsey geldı nişan yani 39 haftaya girdim kasık agrım bel agrım bazen hıc kalkamıyorum yerımden agrım olabılırmı beklıyoruz
Cananmehmett bsratoprak 40 hafta olmasına 5 gunumuz kaldı ama 1 cm açılma varmıs nts de az agrım cıktı buyuk ıhtımalle erkek bebekler gununu gecırmeyı beklıyo 😒🥰 41 42 yi bulur bence
bsratoprak Mervettas geçen randevumda suni sancı verebilir misiniz dedim hayır dedi 😂🙈 yoksa aklıma gelmedi değil🙈🙈
bsratoprak Cananmehmett aynen aynı sayılırız gün olarak, dediğiniz gibi sanırım biraz daha bekletecekler 😊
Asyfrathan27 bsratoprak koşu squat yapıyor musunuz son aylarda çok iyi oluyor diyebiliyorum bi de ablam demişti normal Doğum için son günlerde aksatmadan hergün zeytinyağı kullan diye
bsratoprak Asyfrathan27 squat, plates topunda zıplama vs hepsini yaptım özellikle merdiven inme çıkma ama tık yok 😊
Mervettas bsratoprak 😁😁 hic deneme boşver resmen kız ızdırap cekti benim gözüm korktu onun o halini görünce her doğum yapan böyle oluyorsa eyvahlar olsun dedim 😭