bsratoprak Kızlar merhaba 39+2 haftalık olduk, bu gidişle ekimde doğuramayacağım sanırım oğlum yerini sevdi bir türlü gelmiyor 🙈Her sabah bugün de doğuramadım diye uyanıyorum. Sizde durumlar nasıl? Karında setleşmelerim var ama ne su ne nişan maalesef yok, nst de sancı da çıkmıyor hiç🤔
Seymanur0707 bsratoprak normal doğumlarda genelde 40-41 hafta arası oluyor ama sona yaklaştıkça sabırsızlanıyor insan Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah son haftalar geçmiyor🤰🏼
aysenurr96 bsratoprak resmen beni anlatmışsın bende 39+2 ve ne şu ne nişan ne sancı hiçbisey yok 🤦 galiba Kasım'da gelicek artık ekimde gelmicegini düşünmeye başladım 🤪🤪🤪
bsratoprak Cookie_the_pomy hint yağını çok duydum sanırım denemediğim tek o kaldı, tamam bakayım çok teşekkür ediyorum😊
bsratoprak Lindam bebeğimin kilosu 2 hafta ileride doktorum da doğum başlarsa çok iyi olur demişti o sebeple normal doğurmak istediğim için bu haftalarda doğumun başlamasını istiyorum 😊
Betul-_ @bsratoprak aynı hafta ve gündeyiz 💁 benim nst de 80 lerde sancım çıkıyor fakat açıklık su nişan vs yok 🤷
bsratoprak dmllerl sizde yine sancı çok hafif var bende o da yok 🙈 akşamları hafif kasılmalar oluyor nst de hiç çıkmıyor 😊
bsratoprak Nesexx kilosu biraz yüksek ondan dolayı erken olsa demiştim normal istediğim için ama bizim oğlanın geleceği yok sanırım 40 lara kadar bekleyecek😊