Kubraseyit00 hulya_1919 ayrıca cok uyduruk bir testti 5 6 tlye bir alana bir bedavaydi normal kaset test :)
Kubraseyit00 hulya_1919 benim 4 gun önce cikti 3 gun kala kan verdim 106 çıktı şuan 18 haftaligiz kan ver canimm :)
Blackkcat hulya_1919 ya bende hissettim sanki hamileyim gibi ya çünkü rüyalar görüyorum çok😁göğüslerimde acımaya başladı 🤷🏻♀️Nasip ya yoksa üzülmem
vuslatim34 Blackkcat ay bende bu ay ne rüyalar gördüm nasıl şişti gögüsler kafam kadar 🙈😄 benim olmadı inşallah senin olur canım.❣
Blackkcat hulya_1919 4gün kaldı canım,pazartesi regli günüm,yok yapmıcam canım,varsa erken öğrenmek istemiyorum yoksa önemli değil😁
hulya_1919 Blackkcat yapma cnm boşwer bende 2 gün sonra doktora gitmeyi düşünmüyorum sonuçta kimyasalda bu değer adet olurum adet olmassam gidiyim diyorum canım
Blackkcat Elif_kocaturk benim bu ay o gün çatladı,mor renkli günden 2gün önce koyulaşma oldu,yumurtlamam 2gün sürdü canım
Blackkcat vuslatim34 rüyalarla başım belada ya bu aralar,diğer hamileliklerimde de böyleydi,belki tutunamıyordur canım göğüslerin normalde şişiyormuydu,ay bilmiyorum ya bat yaklaştıkça tuhaf hissediyorum regli belirtiside olabilyor bunlar işte😅
Deebg Tugce1803 hulya_1919 NurEto Destkar https://www.resimag.com/i/1b086544f5b Adetime 4 gün var ovulasyon testi koyulaşmaya başladı sanki erken gebelik testi yaptım onda tek çizgi çıktı ama 🤔
Tugce1803 Deebg canım dünde dedim daha erken yani çıkması için çünkü daha bugün 9.gün daha en az 3 gün daha geçmesi lazım
Blackkcat Deebg canım evet koyulaşma var,yarın da yap bakalım tam koyuya gidecek mi,lh güvenmiyorum ben ama bazen koyulaşıp bazen silikleşiyor,regli gününü bekle kuzum olmazsan tekrar test yaparsın💜
hulya_1919 Tugce1803 adet olacakmışım gibi belim ağrıyor değerimi kontrol ettirmeye gitmesem nolur cnm varsa ilerler yoksa adet olurum ztn dimi
Deebg Tugce1803 evet çıkmadıda bşey zaten sadece ovulasyon koyulaşmaya başlamış canım o yüzden bi umut bekliyorum ama bakalım