hulya_1919 Neslihan22 ayyy canim umut oldum bana ya insallah sağlıklı ilerler cok sağol Allah bağışlasın ☺️☺️
Neslihan22 hulya_1919 ilerleyecek cnm.merak etme Benimde ilişkinin 12. Günü çıkmıştı aynı.senin gibi sakin kimyasal diye düşünme normal bir değer adet öncesi ii haberlerini bekliyorum 😘
Alparslanmoms hulya_1919 canım benimde adetten 4 gün önce 21 çıkmıştı şimdi oğlum 9 ay 17 günlük . Değerim düşük diye düşünme sakın. Gözün aydın 😊
hulya_1919 Alparslanmoms sağol canım 2 kati artmadan içim rahat etmicek beklemedeyim inş Bnmde artar 😞😞
Alparslanmoms hulya_1919 ben testi tekrarlamadım o stresi yaşamak istemedim adetim 5 gün gecikince doktora gittim 5 haftalıktı keseyi görmüştük sonra herşey güzel ilerledi Rabbimin izni ile evladımı kucağıma almak nasip oldu . Darısı başına 😊
hulya_1919 Neslihan22 inş canim bir kere kimyasal yaşadığım icin yine öyle olacak diye korku var 😞😞içimde inş öyle olmaz
Nur38 hulya_1919 büyük ihtimal var ama adet günü kan verin yada aralıklı günler test yapın bende öyle olmuştu 😊 isteyen herkese nasip etsin rabbim
Deletedmom090 hulya_1919 hayiiir yaa adetin gecmediki hem geçdöllenme olmustur sende kinden daha düşük olup yükselenler var lutfen üzülme Allah yardim eder dua et sadece bol bol zikrler çek
hulya_1919 Deletedmom090 internette okudum onları okuyunca umut oldu Bana inş Benimde öyle oldu hep dua ediyorum 😞😞
Blackkcat Elif_kocaturk normal canım,temizleniyor orası iyice az kalmış seninde yumurtlama gününe,hadi bakalım🎈
Elif_kocaturk Blackkcat şimdi 31 yumurtlama gunu diyo pepapp mor gösteriyo o gün mü catliyo bu yoksa değişiyo mu 🙈gerçi o günü bile değerlendirsek kar sonuçta bi kaç gün yaşıyorlar döllenme ihtimali var
Blackkcat hulya_1919 aynen canım bende inanıyorum😍iyi düşünelim iyi olsun,Allaha çok şükür senden iyi haberi aldık hayırlısıyla artacak çok inanıyorum,inşallah benim gibi bekleyen buradaki herkesten de iyi haberler duyalım😻şimdi olmasa elbet duyacaz💜
hulya_1919 Blackkcat inş çanım ben inanıyorum sizde alacaksınız Allah bize sağlıklı hayırlı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🙏🙏dua ediyorum hepimiz icin
Blackkcat Elif_kocaturk benim bu ay o gün çatladı,mor renkli günden 2gün önce koyulaşma oldu,yumurtlamam 2gün sürdü canım
Nurrrrr hulya_1919 Canım bak adetine 4 gün var bu değerin cıkması cok cok normal adetinden sonraki gün yap o zaman kesin net yüksek bir soonuç çıkacaktır emin ol 😘
Blackkcat hulya_1919 ya bende hissettim sanki hamileyim gibi ya çünkü rüyalar görüyorum çok😁göğüslerimde acımaya başladı 🤷🏻♀️Nasip ya yoksa üzülmem