Tgb2310 Bosch bızdolabı dışında tüm beyaz eşuası çok güzel bızdolabım da Bosch ama sebzeler terleme yapıypr çabuk çürüyor haliyle 2 arkadaşımda da Bosch buz dolabinda aynı sorun varmş teyzem arçelik kullanıyor cillop gibi
Elif_t busepinar bir yıldır arçelik kullanıyorum hiç memnun değilim. Tuzunu parlatıcısını ihmal etmediğim halde annemin yirmi yıllık Bosch’u daha iyi yıkıyor. Pişmanım 😔
Cburc Hotpoınt ariston aldım 1 sene önce cokta memnunum bozulduğunda sırf kapagını alıp götürüyormus servis. 7 kg kurutma 12 kg yıkama
Seda_123 busepinar Arçelik 6344 kullanıyorum memnunum 😊4 programlı 1900 lira 2 senedir kullanıyorum bi sıkıntı yasamadım
baharkerdige busepinar Bosch kullanıyorum ve cok memnunum kısa programda bile çok etkili deterjanım da fairy ikisindende gayet memnunum tavsiye ederim
pyrzmom Çamaşır ve bulasık makinam bosh ve cok memnunum bnden sonra annem kuzenim 2 yengemde bosh aynı model aldılar hepsi memnunlar hatta ilk tasındıgım evde kaç ay yetersiz suyla kullanmısım bilmeden ona ragmen bişeycik olmadı şükür