GizemSckn arkadasım cektırmıstı anestezi olmadan hemde doktoru ilk ay korunma wermişti 2. Ay hemen hamile kaldı ilk ayda hemen ilişki önermemesinin sebebi de bebek sakat olurmuş diyeymiş doğruluk payı nedir bilmiyorum sizinde doktor ilk ay korunma vereecegını soyledi mi acaba hemen hamıle kaldı 2. Ay doğurdu bile ❤️ Darısı basına kardesim ❤️
    GizemSckn ben 4ay sonrasında hamile olduğunu öğrenmiştim ama filmin sonucunda hiçbir sıkıntı çıkmamıştı . Yani etkisi oldumu bilmiyorm :). Rabb'im tez zamanda hayırlı haber almayı nasip etsin 🙏😊
      Nursnr1 güzel dileklerin için teşekkür ederim kardeşim Allah tüm isteyenlere nasip etsin çok bekletmeden inşAllah 😍🤗❤️🙏
      Bana doktorum korun falan hiç demedi hatta korunmanı istemicem devam dedi..kısmet bakalım 24 ekimde olucam yani yarın 🤷‍♀️ Ama bu sakat olma konusunu bi danışıcam çok teşekkürler 🙏💗
        MerveEliz yaa 😍Sağol canım Allah razı olsun 💗 Böyle şeyler duyunca yitirdiğim umudum geri geliyo gerçekten 🙏
        Brcnbrs Çok güzel bişey 💗 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 😍❤️💗🙏
        Bebek_ Bir senedir olmuyordu canım benim doktorum 3 kez klomen + çatlatma iğnesi tedavisinden sonra rahim filmini istedi 💗 Kısmet artık 🤷‍♀️
        GizemSckn çekildiğim ay hemen hamile kaldım şu an 26 haftalık hamişim inşallah bir kızımız olcak detaylıyada girdim şu ana kadar sakatlık söz konusu olmadı Allah korusun çok şükür 🤲🏻🤰💞💓 herşey yolunda gidiyor hatta rahim filminden sonraki gün hemen ilişki oldu ben çok istediğim için beklemek istemedim doktorda bekle demedi ilk bir iki gün bekle dedi sadece hemen o ay mucizemi ögrendim Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin çok güzel bir duygu 3 yıldır evliyim 1 yıl bekledik olmadı pikoluyum bu arada bol bol dua edin Allah büyük Rabbim isteyince oluyor tarifsiz bir his bu Yaradana ne kadar şükretsem az hamd olsun bana anneliği eşime babalık hissini duygusunu yaşatıcak inşallah çok güzel gerçekten asla umutsuz olmayın 🤲🏻💓💓🧿❣️🤗🥰🥰
          Fatma96 Sizlerde bize umut oluyosunuz canım çok çok sağol desteğin için 🙏💗 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah 🤗 psikolojim çok bozuktu her ay gözyaşım bitene kadar ağlıyodum nerdeyse..ama böyle sizlerdende duydukça hala ümidim var deyip şükrediyorum. Çünkü Rabbim vermiyosa hayırlı zamanı bekliyomuş diyebiliyorum 🙏💗😘
          Cansuturk Canım bana filmden sonra hiç bir ilaç vermicem dedi 3 ay bekleyelim korunmanı istemicem dedi
          GizemSckn film cekildim bir ay adet oldum sınra hamile kaşdım inşallah birsey cıkmaz ve hamile kalmanada vesile olur 🙏
            KcRaDnLeNr Amiin canım inşAllah 🙏 Yarın film günümdü ama normalde pazar günü adetim bitmişti ama bugün kahverengi akıntı gelince yarın iptal oldu maalesef 😏 Bu akıntımda hiç bu kadar uzamazdı var bi hayır 😳 Birde film çekilenler adetten itibaren 11.gün yapılıyomuş sizin kaçıncı gün yapıldı ?