Burcugvc Senaysn hüma hastanesi cahit bey. Sakinleştirmede 1 numara. Sesi zaten sakinlik veriyo size gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz
Betul8 Erciyes Kartal hastanesinde çalışan Bihter Senem Feyzioğlu isimli doktora kesinlikle uğramayın bile ben ilk aylarda ona gidiyordum ve ilk hamileliğim olduğu için çok heyecanlıydım tüm enerjimi saolsun yerin dibine sokuyordu, en fazla iki dakika konuşup sanki zorla tutuyormuşuz gibi birşey söylemene bile fırsat vermeyip gönderiyordu. Geçenlerde bir yakınımız çok kanaması olduğundan B* S* F* hiçbirşeyin olmadığını söyleyip ilgilenmeyip göndermiş ikinci gidişinde aynısı olmuş. En son başka bir doktora gidince dış gebe olduğu ve farkedilmedigi için tüplerine zarar verip iç kanama yaptığı tespit edildi ve acil ameliyata alındı kanama tüm organlara yayılmış, doktorun ilgisizliği yüzünden çok ağır birşey atlattı. Dünyam hastanesi Züleyha hanıma gitmeyi düşünüyorum
FSCMK Senaysn hüma hastanesinde gönül Erkan var ona gittim gebeliğimin başından belli çok iyi bir doktor hemen ulaşabileceğin doğumumda o yaptırdı bazı doktorlar Doğuma yakın gelir benimki koşarak geldi sancım boyunca yanımdaydı
SbnmTlg Suveydaa Ben onun hakkımda hiç iyi şeyler duymadım. Bi yakınım o doktor yüzünden canından oluyordu neredeyse. Bebeğini kaybetti.