ballicoreklerim Nefesimmm ama vajinadan alınan ilaç herzaman daha iyi çünkü rahim ağzını kapatıyor ilaç enfeksiyon her türlü olabilir dikkat etmek gerekli canım
MerveOzgeAk1453 Nefesimmm Mutlaka kullan ihmal etme.Bende kullandım.Tahlil yapıldı hormonum düşük çıktığı için doktor verdi;)
Grlrrr Nefesimmm Beni hep uyutuyordu saçmalıyormuşum kocam öyle diyordu pek hatırlamıyorum ama. Sarhoş gibi oldum ben
MerveOzgeAk1453 Nefesimmm Gelişecekte büyüyecekte Allah’ın izniyle doğacakta hiç sıkıntı yapma içini ferah tut bol bol huzur gönder bebişine🙏🏻
Nefesimmm MerveOzgeAk1453 yaa inşallah cok teşekkür ederim rabbim hepimize nasip etsin inşallah görürüm bende o günleri 😘😘😍😍
Mehtapakgl arzu_glyprk doktor bu şekilde kullanacaksın demedi. Ecz. Söyledi. Sanırım ilaclarimizda farklı. Kullanım talimatinda ağız yolu ile diyor.
arzu_glyprk Mehtapakgl doktorun bilgilendirmemesi yanlış olmuş. Eğer arama imkanınız varsa arayıp sorun bence
MrsCakmaktas Nefesimmm kalp durmasinin o hapla alakasi yok zaten kalp durmasin dusuk olmasin diye veriyor doktorlar. Ben 2. Ayima kadar kullandm 1 tane dusugum vardi kalp durma sebebi baskadir onun arastirilmasi icin testler yapiliyor
MrsCakmaktas Nefesimmm mesela bende kan pihtilasma sorunu cikti ondan kalbi durmus ilk bebegimin suan hergun gobegimden igne vuruluyorum