Ygmrkeskin nurseliakan canım çok sevgili kaynananın huyunu suyunu sen biliyorsun ne dersen ses çıkarmaz mesela?
nurseliakan Ygmrkeskin her işini yaparsam sabah namazında kalkıp evi hergün komple temizlersem yemek yaparsam hiç sesi çıkmaz mesela bunlarıda ben yapmıyorum 😂
nurseliakan biliyorlar herşeyi önceden çocuk diye ölüyolarda olunca kıymet bilmiyo sabah gitti şuan hala eve gelmedi boyu posu devrilir inşallah hala tekim ailesiyle düşünün yalandan ağlamayıda öyle güzel yapıyo insan acıyor bazen
NurhY Ben güzdüzleri calısıyorum 🙄 uygun olursa olur tabi yani 🙄 canım biz burda ne kadar takma desekte insan kücük şeyleri takıyor hamileyken inşallah birman önce anlar eşin ne yaptıgını
nurseliakan NurhY inşallah anlasa keşke valla her dediğinidw yapıyorum öyle değer veriyorum çok değişiyo
NurhY Ben güzdüzleri calısıyorum 🙄 uygun olursa olur tabi yani 🙄 canım biz burda ne kadar takma desekte insan kücük şeyleri takıyor hamileyken inşallah birman önce anlar eşin ne yaptıgını
Ygmrkeskin [bilinmeyen] NurhY nurseliakan kızçeler iyi güzel tabii ki buluşalım konuşalım dertleşelim paylaşalım da.. yanlış anlamayın beni lütfen hepimiz hamile kadınlarız önden bi tanışmak emin olmak gerekir kendimi de katarak söylüyorum tabii ki hem daha sağlıklı olur bizim için.. bizim burada konuştuklarımızı herkes okuyabilir herkes müdahil olabilir temkinli olmak lazım diye düşünüyorum naçizane 🙏🏻😇
nurseliakan [bilinmeyen] hastane olabilir ama biraz durmam için sabah evden çıkmam lazım ve tek cuma günü olur o zaman eşim çalışıyor 😂
nurseliakan Ygmrkeskin çok doğru diyosunda valla açık adres de veriyim bendede bir huy var hiç bişeyden koekmuyorum başıma iş gelir şöyle olur diye biraz erkek fatma gibiyimdir 😂😂
nurseliakan [bilinmeyen] tamam o zaman bir cuma buluşalım ben biraz aramıda düzeltmeye çalışıyım 😂olursa tabi
Ygmrkeskin nurseliakan ben de öyleyim de şimdi ne eşimin başını belaya sokmak isterim ne sinir stres yaşamak isterim garanticilik en güzeli 😂
nurseliakan [bilinmeyen] daha vermem bu kaç oldu ama yine safım hemen affeditorum susuyorum ona bende bi hesap var bende ordan yazabilirim kendi adıma değil ama
Ygmrkeskin nurseliakan benim de kendi adıma hesabım yok ben de oradan yazacağım canım yaz sen kullanıcı adını