nurseliakan Ygmrkeskin bu kadar açık adres yeter 😂 bende çeliktepe 😂 keşke buluşup dertleşsek ne güzel olurdu
Ygmrkeskin [bilinmeyen] ah kıyamam ona ben yaa bir gece ansızın kaçıralım biz de 😂😂 sabaha kadar dertleşiriz sabah yerine koyarız ❤❤
nurseliakan Ygmrkeskin ne güzel olurdu keşke öyle şansım olsa bende gelin demek çok ama çoook isterdim işte insanın kendi evi olmayınca anneme bile gel diyemiyorum 😔
Ygmrkeskin nurseliakan senin canın sağolsun inşallah bir gün kendi evin kendi düzenin olur canım benim 😔
Kmelikem Bu kötü insanlar gelin almamalı gerçekten anlamıyorum hiç mi allahtan korkmuyorlar ya, rabbim yardımcın olsun
nurseliakan Kmelikem onlar gelin alıp geri bırakmaya alışkın be canım hiç korku olur mu alıyorlar geri baba evine postalanmaya bayılıyolar
nurseliakan [bilinmeyen] arkadaş ortamında tanıştık ortak arkadaşımız vardı o ona söylemiş konuştuk falan o bitlisli ben sivaslıyım
Ygmrkeskin nurseliakan sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır der hep çok sevdiğim kayınvalidem canım annem... sabret kuzum her kışın bir baharı vardır dua et her zaman ve şükret rabbim beterinden saklasın 🙏🏻
MrTGcE nurseliakan ailenin yanına git canm kaç haftalıksın bilmiyorum ama tehliken varsa yolculuk falan yapamassın ama. Allah yardımcın olsun canm senin dinlenmen lazım canmm 😒 allahm yardım etsin ne diyim
nurseliakan MrTGcE aileme gitme şansım yok babam kabul etmez dinlenemiyorum ki kaynana olunca bütün gün iş insan durduk yerde iş çıkarır mı ya ben çok seviyorum iş yapmayınca hasta oluyorum diyo
MrTGcE nurseliakan ailenin yanına git canm kaç haftalıksın bilmiyorum ama tehliken varsa yolculuk falan yapamassın ama. Allah yardımcın olsun canm senin dinlenmen lazım canmm 😒 allahm yardım etsin ne diyim
Ozlenenclk nurseliakan tehliken olduğunu eşin bilmiyomu hem çocuk çocuk diyorlar hem kıymetini bilmiyorlar anlamıyorum ama sen üzmemeye çalış o doğduğunda onunla ilgilenmekten etrafındakileri görmiceksin duymıcaksın bile o sana çok iyi gelicek azcık sabır
Ozlenenclk nurseliakan tehliken olduğunu eşin bilmiyomu hem çocuk çocuk diyorlar hem kıymetini bilmiyorlar anlamıyorum ama sen üzmemeye çalış o doğduğunda onunla ilgilenmekten etrafındakileri görmiceksin duymıcaksın bile o sana çok iyi gelicek azcık sabır
MrTGcE nurseliakan kaçarakmı evlendi babam kabul etmez dedin ya canm. İnsanlık yok o kadında o zaman sen hamilesin onun demesi lazım kızım otur dinlen diye allaha haval et canm .
nurseliakan [bilinmeyen] keşke olsaydı bak bugün kuaföre gittim randevu almadım bekledim baya iki saat falan işim bitti geldim suratı asık ağlıyordu yorulmuş güya benle ters konuşuyo iki dakika çıkmaya korkuyorum
Ygmrkeskin [bilinmeyen] evet gideriz tabii inşallah gelsin de o günler hayırlısıyla.. Belki bi gün 1 saat de olsa kaçar kız zorlayalım şansımızı 😂
Ygmrkeskin nurseliakan canım çok sevgili kaynananın huyunu suyunu sen biliyorsun ne dersen ses çıkarmaz mesela?
Ygmrkeskin [bilinmeyen] Allah’a şükür benim eşim karışmaz bana öyle bunaltmaz beni kız popomu kaşıyayım dur 😂