Olimbera Hayallerm sabah açlığınıza ve birinci saat tokluğunuza bencede baktırın ona göre de bir yol izlersiniz
Olimbera Kizkalesi ben bu durumu diyetisyene söylemiştim bazen tokluklara etki yapabileceğini söylemişti çünkü o yüzden söyledim besinlerin vucütta parçalanmasıyla ilgili bir durum olduğunu söylemişti
Kizkalesi Olimbera hmm anladım canım tamam dikkat edeyim ozaman demekki gece yediğim sabah belli oldu 😌
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Kizkalesi onu çözemedim. Akşam şekerim 90 çıkıyo misal sonra süt içiyom yatıyom sbaah kalkıyom fırlamış. Bazen hiç bişy yemeden yatıyom yine çıkıyo sabah. Acaba uykumda rüyamda falan mı yemek yiyom diyem şüpheleniyom artık
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Kizkalesi deliksiz uyurum sabaha kadar çişimi bile tutuyom. Ama artık gece yemek yediğime inanıcam
Olimbera Kizkalesi genetik yatkınlığa bağlı canım bazen kalıcı olabiliyor ama genelde geçici bir durummuş...
Kizkalesi IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ haha çişini nasıl tutun benim çişim gelince otomatik uyanıyorum kalkmamak için diretsemde yapana kadar uyuyamıom😂
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Kizkalesi sen kaçtın. Ben unutuyom. Walla tutuyom gündüz de böyle tutmak isteyince tutuyom. Gece yatıyom sabaha kadar kesintisiz uyuyom sonra kalkıyom çişe zaten uykumu almış oluyom.
Kizkalesi IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ 27+4 üm ben valla çiş beni sürekli uykumdan ediypor gece çok su içme eye çalışıyorum ama içmesem de çişim gelio ilginç 😅
Macidenez Kizkalesi ay evet o çiş olayaı çok fena gece 2 defa kalkıyom sanki 3 gündür çiş yapmamışım gibi bitmiyor 🙈😂