Slnbsr Sedaa01 şekerin yüksek çıktıysa vermiyolar canım evet Sen taze meyve yerken de çok şekerli olanları yeme Meyveyi yoğurtla ye
Kizkalesi IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ senin çok aşmamış akşamki yedşklerinden dolayı açlık yüksek çıkmış olabilir dicem de bilemiyorum yinede 🙄
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Kizkalesi akşam yediklerimle hiç etki yok akşam 90 ile yatıyom sabah böyle. Benim en büyük sıkıntım sabah açlık
Kizkalesi IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ sabah fazla tükettiğin tek şey yoğurtlu buğday çorbası bir kase o yükseltti sanırım
Kizkalesi IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ neden böyle oluyor yani yemek yiyince yükselmesi gerekmiyor mu bu şekerin ne saçma ya 🤷
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Kizkalesi onu çözemedim. Akşam şekerim 90 çıkıyo misal sonra süt içiyom yatıyom sbaah kalkıyom fırlamış. Bazen hiç bişy yemeden yatıyom yine çıkıyo sabah. Acaba uykumda rüyamda falan mı yemek yiyom diyem şüpheleniyom artık
Hayallerm Kızlar merhabalar siz baya deneyimli görünüyorsunuz dün 75 lik şeker yükleme yaptırdım açlık 95 birinci saat 139 ikinci saat 127 cıktı doktorum açlık tam sınır yüksek endokrine git diyetisyene yönlendirir büyük ihtimal ona da git dedi de ben şahsen gitmeyi düşünmüyorum az kendim dikkat edersem yeterli olmaz mi sizce bu arada tatlı şeyler yemeye bayılırım baya tüketirim onları az kıssam yeterli olmazmi şimdiden teşekkürler
Olimbera Hayallerm bencede diyet vericeklerdir değerleriniz gayet iyi açlık sınıra yakın ama dikkat ederseniz yemenizle ilgili bir düzen değişikliği yaparsanız sorun olmaz bence 🤗
Olimbera Kizkalesi ben bu durumu diyetisyene söylemiştim bazen tokluklara etki yapabileceğini söylemişti çünkü o yüzden söyledim besinlerin vucütta parçalanmasıyla ilgili bir durum olduğunu söylemişti