Kizkalesi Duuyguum doktorumla daha doğum şeklini konuşmadık ama ben sezeryan isticem normal doğum hem beni korkutuyor hemde kanama olma ihtimali beni endişelendiriyor iğne kullananlar genelde sezeryan oluyormuş seninkinin dozu düşük herhalde 0.4 lük mü
Duuyguum Kizkalesi evet 4000 ilk ama ama kaç olursa olsun canm bide Doğuma yakın bıraktırıyor zAten drlar ben çok duydum normal Doğum yapan korkuyorsan tercihin tabi de ama iğneden kaynaklı istemiyorsan sorun yapma onu
Olimbera Kizkalesi bende anlamadığım için sürekli şekerimi ölçüyorum neye göre çıkıyor diye ama kişiden kişiye göre bile değişiyor canım ya
Rneslihan Kizkalesi tam buğday ekmeği bir peynir dilimi kadar ye demişti. Çok tüketirsen sonuçta o da buğday yükseltir demişti doktor
Kizkalesi Duuyguum ikiside canım, bilmiyorum kendine kendine erken gelirse normal doğururum ama ben panik atak geçiriyorum böyle durumlarda sezeryan de bile yarı uyanık olmak istemiyorum yapamam yani bilmiyorum bş ozaman gelsin de
Olimbera Kizkalesi eee sadece sabah kahvaltılarından tam buğday ekmeği yiyorum deyince öyle anladım akşam ve öğle yemeklerinde de tambuğday ekmeği yiyorsan demek ki o etkilemiyor
Duuyguum eliff33 bazen bak ne yersen ye çok normal çıkıyo değerler bazen de domates salatalık ye tavan oluyor anlamadım ben bu işi 😅
Olimbera Kizkalesi beyaz ekmek yemenize rağmen yükselmiyor tambuğday ekmek de yükseliyor nedim ki bende şaştm kaldım 🤷🏼♀️🙈
eliff33 Duuyguum aynen kafam çok karışıyor bence birazda psikolojik stres yaptığımızda yükselecek diye ölçtüğümüzde yükseliyor gerçekten 😐
Kizkalesi Olimbera valla bende şaşırıyorum begünki değerlerim de 95 e 141 normale dönüyor gibi 😌senin. Asıl değerlerin
Kizkalesi Duuyguum bana diyor o, beyaz ekmek yiyorum diğer öğünlerde nasıl yükseliyor da tam buğdayda yükseliyor diee 😅 ama öyle çok yemiyorum ya
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Misal bende patates kızartması balık pirinç pilavı et şeker yükseltmiyo. Beyaz ekmek yulaf ezmesi tavan yapıyo.
Kizkalesi IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ kız et de mi yükseltiyor aman yarabbi bu şeker hastaları ne yiyor ozaman